Easter!

Glad försenad påsk till er alla!  Hoppas ni hade en bra påsk vart ni än i världen befann er.

Min påsk var mycket trevlig. Påsk helgen inleddes med en äggjakt på lördag morgonen. Vår stad anordnar vraje år äggjakt på en fotbollsplan där massvis med godis och små ägg slangs ut så barnen kan gå och plocka upp dem. Hur som helst så började dagen väldigt bra! Klockan 10 börja ägg jakten så blev lite chockad kvällen innan när Kevin och Debbie talade om att jag var tvungen att vara klar och redo att åka kl 8.30 på morgnen. Jag frågade typ fem gånger så tidigt? och D och K kollade lite konstigt på mig och sa ja. Så morgonen därpå kommer jag upp strax efter 8.00 för att hinna käka frukost. Då kollar alla ännu konstigare på mig och undrar vad fan jag gör uppe så tidigt. Halvt irriterad säger ja att  ni sa ju att jag var tvungen att vara uppe så tidigt, men så säger båda nej 9.30 Anna. Så hopp tror fortfarnde jag har rätt dock för hörde 8.30. Men men jag försov ju mig i alla fall inte!

Efter en lååång frukost åkte vi till den iskalla fotbollsplanen och ungarna plockade sina ägg från marken. Jag trodde de skulle gömma äggen men det vara mer spring och lägg så mycket godis i din hink som möjligt innan de tar slut. Gick fort vill jag lova när alla barn rusade och renasde planen på godis.

Efter detta åkte vi en runda till Minneapolis där Golden Gophers spelade en träningsmatch som var öppen för allmänheten att kolla på. Måste säga att titta på amerikansk fotboll är som att titta på en aa jag vet inte vad. Man förstår inte ett skit vad som händer! Allt går så jävla fort och alla springer och hoppar på varandra. Konstig sport! Men det var kul att se i alla fall!

Därefter åkte vi hemoch sedan åkte jag hem till Anne som fyllde 20 år och hade det trevligt med tjejerna. Skulle egentligen inte ha sovit där men så blev det så tidigt på morgonen fick jag lämna shakopee för att åka hemmåt för att hinna vara med på äggjakten i vår trädgård.

Väl hemma väntade barnen ivrigt på att få gå ner till köket och se vad påskaharen hade lämnat tilll dem. På bordet stod fyra korgar med godis, lekasker och en tröja till var och en av oss. En generös påskhare de har här i USA! Eftrer detta var det dags för äggjakt. Påskharen hade gömt 10 små plastägg var ( dvs 40st) innehållande mynt och godis i trädgårdenso vi skulle hitta. Gissa vem som hitta alla ägg först?  Hhaha älkskar Kelseys  första fynd.Hon vara tvungen att gå först och leta för att hon är minst och för att vi inte skulle ta de lätta äggen som var ägnade för henne. Men vilket tunnelsenden människan har. Hon passerar ägg till höger och vänster och går rakt mot en blomma och plockar den. Två något ivriga och frusterade barn stod och väntade på sin tur medan lillsyrran plockade blommor. Hahaa!

Efter detta avnjöt vi en god frukost, någon slags kanelbulle liknande sak och jordgubbar!  Mycket gott! Efter detta akte vi till Jim och Gerorgie för påsk-lunch/middag. Änne en äggkorg med  godsaker väntade för barnen och dessutom en till äggjakt. Till mat bjöds det skinka, ostpotatisgratäng, unsbakad squash, sallad mm. Mycket gott!  Förvånande nog så fanns det inga ägg! Men det fick jag ju till frukost i och för sig men ändå.

Efter detta åkte vi hem mätta och belåtna och  gick och la oss tidigt, eller i alla fall jag! Var så sjukt trött! En rolig påskhelg var det i alla fall! :)

 

 

 

 

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin