I Did it!

Wohoo jag klarade springa 5km! haha

Regent öste ner innan loppet men det var mer eller mindre uppehåll medan vi sprang så det var bra, men det var mycket jobbigt måste jag säga. Jag trodde inte det skulle vara så jobbigt. Jag sprang 5km för första gången i onsdags. Känns som att min planering gick väldigt bra med träningsupplägget innan loppet :P Men hur som helst så det var jobbbigt men inte så jobbigt som det var idag. Så antar att jag var lite för sjävsäker när jag skulle springa idag för jag trodde det skulle bli relativt lätt eftersom alla sa att man springer bättre när det är ett race. Inte jag dock. Eller alltså tidmässigt kanske men jag hade jäkla svårt att pusha mifg själv att springa snabbare. Men men jag slutade inte sist och jag kom i mål springades runt hela vägen vilket var mina huvudmål haha! Så är ganska nöjd ändå :)

Får berätta mer senare om det och allt annat som har hänt under veckan. Nu måste jag rusa iväg till Anna för ikväll är det Usher och Akon som gäller med shakopee tjejerna!  Ska bliu grymt roligt ! Hoppas ni har haft en trevlig lördag kväll! Och btw, ännu har jorden inte gått under men man vet aldrig. Men Jag älskar er alla där hemma ifall den nu gör det.. usch nej det får vi verkligen hoppas att dne inte gör nu bara för att jag skriver så…

 

Pusss!

 

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (5)

  • Vad springer du 5 på :) ?

  • Det är en riktigt bra början om du inte kört så mycket löpning innan, :) Hur vet du att jag är så jävla snabb då :P ? Vad kör du på för underlag när du löper 5 då ? Take Care :)

    • annakerola

      Undrar hur jag vet det? Jag har sprungit med dig förr! :P Orättvis värld då du inte behöver röra dig ett skit på ett halvår och sen fortfarande är i samma form. Inte rättvist alls… Vadå underlag? Asfalt? Springer mellan husen. You tooo!

  • Haha du har sprungit typ en gång :) Med underlag menar jag om du löper på asfalt eller så :) Jag gjorde det innan men mitt knä pajade ännu mer =/ så nu löper jag bara i skogen :) Det handlar nog mer om vilja och inställning än om form när jag löpte med dig ;) Vill ju aldrig förlora , du känner väl mig fortfarande ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin