More about me and my journey

Hejsan Hejsan,

Nu är jag alltså här på andra sidan Atlanten. Jag bor tillsammans med min härliga värdfamilj och tar hand om deras tre barn. På dagarna tar jag hand om deras minsta dotter som är tre år gammal medan de två äldre barnen går i skolan. (Förutom på lov då jag kommer ha alla tre hemma.)

Målet med min resa är givetvis att förbättra min engelska och såklart också att ta reda på om de förutfattade meningarna som man har om amerikanare verkligen stämmer. För hur får man reda på det bättre än genom att faktiskt bo under samma tak tillsammans med dem under ett år!

Men den största anledningen till varför jag valde att åka är för att jag ville göra något själv, jag ville stå på mina egna ben för att på så vis komma på vem jag är. Efter tolv år i skolan utan väldigt stora val vet man inte allt för mycket om sig själv egentligen, eller i alla fall inte jag. Det är först efter gymnasiet som man faktiskt står inför sitt första stor val om vad man ska göra här näst i livet. Jag hade ingen aning om vad jag ville göra efter jag tog studenten så därför valde jag att åka hit istället! Så förhoppningsvis ska jag lyckas klura ut vem jag är och vad jag vill göra i framtiden. Vi får se hur detta går!

Hemma i Sverige har jag min underbara familj och mina vänner som jag saknar jätte mycket men som jag också vet finns kvar när jag kommer hem. De har alla stöttat mig jätte mycket om mitt beslut att åka, utan dem hade jag aldrig åkt!

Så här kan ni alltså läsa om mitt nya liv; från ett småstads liv i Sverige till ett liv i vår supermakt USA-  Min resa om att hitta mig själv.

Read and enjoy!

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin