Dan före dan

Hejsan!

Nu börjar julen närma sig. Idag är dagen före den stora dagen ialla fall i sverige. Här är dagen med stort D först på lördag. Men hur som helst så nalkas jul med stora steg. Idag har vart en lugn dag då Debbie har vart ledig från jobbet så jag jobbade bara ett par timmar på morgonen. Sen åkte vi och handla allt inför julen och efter det Skypade jag med min kära familj  som tjuvstrated på julen och öppnade alla julklappar över skype idag istället. Det var jätte kul att få prata med min kära och se när de öpnna sina presenter. Själv måste man vänta tills på lördag innan man får se vad tomten lämnar ! Vilken tajming förresten, precis när jag prata med familjen så kom postgubben och lämnade mitt paket från sverige! :D

Veckan har gått jätte fort, kan inte förstå att det är julafton imorgon! Ikväll ska vi åka och kolla på juljus och förmodligen åka skridskor också :) Ska bli mysigt och vi ska ta med os en termos med glögg! Wihoo äntligen dags för glögg premiär!

Förresten så är jag glad idag med för igår fick jag ett mejl om att mina sista present som jag beställt till familjen, inte skulle komma hit förrens den 29dec trots att det skulle vart här idag. Men idag fick jag ett svar att de ska komma imorgon att jag ska ignorera det mejlet! Wohoo! :D Julen är räddad!

Här är lite bilder från julfesten hos farmorn ochg farfarns golbclub förra helgen. Bättre sent än aldrig. Bilderna från paraden publicerar jag på faceboom istället för lovade Sam att lägga upp dem där eftersom henne kamera dog och hon inte fick några bilder. Bilderna blev inte jätte bra men ni ser ju i alla fall vad det är för något.

Antar att bilderna får vänta igen, vi ska tydligen åka nu :) :P

Hade gott och god jul! :)

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (1)

  • Julaftons morgon och Lillan är inte här :(
    Nåja, det kompenserades med en härlig tjuvstart på julen. Kvällen blev oerhört lyckad tack vare att du kunde vara med oss via Skype <3 Vi njöt nog lika mycket allihopa!
    Vi har ju ingen julgran i år men pappa såg nästan ut som en sådan med sin nya "snuggie" på sig :) Tack så mycket för de fina julklapparna ;`)
    Ha nu en underbar jul med familjen Jacobson! Kom ihåg att leva i nuet och njuta av denna möjlighet att uppleva en annorlunda jul och jultraditioner.
    Pussar o kramar i massor – vi älskar dig så <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin