Great weekend!

Hej mina kära,

Helgen har vart toppen, har spenderat mycket tid i San Franscisco men trots att vi gick runt i eveighter och såg jätte mycket så såg jag knappt något av allt som finns att se. Jag kom inte så långt som till golden gate bridge och the painted ladies som jag verkligen vill se. Men ännu finns det tid att hinna se det så jag får tursita mer en annan dag. Jätte bekvämt att bara kunna ta BART tåget till San fransisco. Det tar bara dryga 20min så vips är man där! Känns som att SF är en stad jag kommer spendera mycket tid i under mitt år här, verkligen en mysig och fin stad. En storstad med en småstads karaktär! Gillar det tusen gånger mer än New York!

Fredagen spenderades med familjen, och vi gick till en baseball match i Oakland. Oakland A’s spelade mot Detroit tigers. Oakland förlorade givetvis men grattis till Detroit som vann eller fick  AL central division Titel vad det nu innebär vet jag inte då mina baseball skills inte är så bra. Men glada var dem efter matchen så jag antar att det var något bra :) Efter matchen så var det fyverkerier så alla som ville fick komma ner på planen och kolla på fyrverkerierna som hade ett Star Wars tema. Så det var ganska häftigt, folk hade med sig filtar och alla la sig ner och kollade på de fina fyrverkerierna.

Lördags morgonen spenderades i San Franscio med en brasiliansk tjej som heter Tais. Hon fick agera guide och visa mig runt staden. Jätte go tjej och vi hade mycket roligt även fast det kändes i benen efteråt då det blev mycket gående längs San Franciscos backiga gator.

Söndag spenderades även den hela dagen i San francisco med härligt folk, vi åkte dit och gick tunt en sväng och sedan gick vi till en park och mest satt och pratade. Mysigt ! Sedan käkade vi middag innan det var dags att bege sig hem igen. Så en riktigt bra helg har det vart och känns efter helgen som att jag kommer trivas bra i den här staden och alla härliga männsikor.

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

 • Hej.

  Fina bilder från San Fransisco. Häftig zick-zack väg mellan husen. Kan tänka mig att det blir en annan tur till SF emellanåt.
  Ha det bra!

  / Pappa

 • Hej!
  Riktigt fina bilder från SF och jag antar att du fått bra med motion i backarna om det är som på filmer att de är hur branta som helst. Antar att du slipper köra upp för körkort där, isf tur för dig :) hehe

  Hoppas att du trivs i din nya värdfamilj!

  Kram

  Linda

 • Vilket sammanträffande att jag också träffade en brasiliansk tjej som hette Tais när jag var i MN! ;) hoppas du har det bra! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin