New York!

Hej igen,

Sorry för dålig uppdatering men har varit ganska hektiska dagar. Flygresan i måndags var lååång. De första fem timmarna gick bra men de sista tre var riktigt jobbiga. Våra säten var inte så sköna så man hade rejäl träsmak! Men det gick bra trots lite turbulens innan vi skulle landa, det var första gången jag mått illa när jag har flygit men tack och lov blev det inte värre än att jag kände känslan.

Nu är jag i alla fall på hotellet lite utanför New York. Jag bor tillsammans med två tjejer som också ska till Minnesota. En Polack ;) och en colombian. Jätte trevliga båda två! Under dagarna har vi lektioner som är ganska långradgna. Det är mkt dans och lek så att man ska komma ner på barnens nivå och tänka som dem, vilket kanske hade vart roligare om jag var lite piggare. Man är fortfarnde ganska trött efter flygningen eftersom man inte har fått tid att sov ( väckning kl 6.00) plus  att jag känner precis som att jag håller på att bli sjuk. Har haft jätte ont i halsen sen vi flög och tror jag hade feber igår natt så är lite halv seg. Men forhoppningsvis går det över snart :)

Annars är allt bra här och imorgon åker jag till min värd-familj i Minnesota! Ska bli så kul att få träffa dem är dock lite nervös, vi gick igenom några scenarion idag på lektionen hur de kan bli och jag hoppas verkligen inte det blir stelt!

Just jag glömde nästan berätta. Igår var vi på rundtur i New York! det var kul att se dock lite besviken på att det var så kort tid. Det längsta stoppet vi hade var på Time Square och där stanna vi 20min, där skulle vi dessutom hinna äta eftersom vi inte skulle hinna äta efter vi kommit tillbaka till hotellet. Så det var lite surt men har i alla fall sett New York.

Ikväll är jag ledig efter 5 i alla fall så ska uppdatera litte mer då om det finns tid. Har lovat min rumskompis att hon ska få låna min data för att skypa med sin värdfamilj. Ska uppdatera med foton så fort jag hinner.

Men allt är bra här annars. Saknar er alla där hemma!  Nu börjar lektinonen igen!

Pusshej

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin