Ännu en dag inomhus

Hej hej,

Idag har inte hänt speciellt mycket eftersom Kelsey fortfarande är sjuk. Hon har dock vart lite piggare idag så vi kunde gå ut på en promenad och ta med hunden. Gunder blev glad i all fall men märkte att det tog på kelseys krafter trots att hon tills mesta del satt is in vagn. När vi kom igen började allt göra ont på henne igen så hon han inte ens äta sin pizza som vi gjorde idag innan hon somnade och hon sover än.

Men jag har fåt tvättat en hel del i alla fall så det är bra :) Ikväll är det Johannas sista kvälla så då ska vi ut och äta. Sen ska jag stå på mina egna ben, vi får se hur det går. Just nu vänder sig den lilla mest till Johanna om det är något så jag har faktiskt inte speciellt mycket att göra. Men tror att det blir lättare sen när hon åker eftersom då  vågar hon nog närma sig mer. Det går jätte bra så länge jag är själv med henne, då kommer hon gärna och pratar eller sätter sig i knät men så fort Johanna kommer in i rummet så vänder hon sig till henne och vill enbart ha hennes hjälp. Fast det är samma sak om Debbie är hemma då vill hon bara ha hennes hjälp och inte Johannas längre. Men det är kanske inte så konstigt man vänder sig väl mest till de man litar på mest och framför allt bekanta ansikten. Men jag hoppas att det ska gå bra sen när hon har åkt annars har vi ett problem. Ska föresten försöka ta lite bilder ikväll så att bloggen blir roligare att läsa för dig käre bror :)

Om drygt en timme kommer min kontaktperson eller vad man ska kalla det hit för att hälsa på och se hur det går. Ska bli kul att träffa henne, alla verkar tycka att hon är väldigt snäll.

Igår kväll kollade jag min första amerikanska fotbollsmatch. Det var konstigt… Det var svårt att hänga med då allt gick så fort. Men jag ska ge det några försök till så kanske jag börjar fatta det. Jag har nog inte så mycket annat val  om jag inte vill sitta själv i mitt rum på kvällarna för det verkar som att det följer alla matcher på TV. Inte bara amerikansk fotboll utan baseball och hockey mm.. Så det kommer bli mycket sport på i år.

Hoppas allt är bra hemmma. Pusss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

  • Yay! Bilder på ingång!

    Amerikansk fotboll verkar förresten väldigt våldsamt, fullt med tacklingar hit och dit. Är det kanske så att amerikanarna har skadeglädjen på topp? Eller finns det kanske en annan mer delikat mening med hela den sporten? Du får ta reda på detta :)

    // Din trogne bildhungrande läsare

  • Michael Keinänen

    Kul att höra att du ska vänja dig vid att se sport :) Hoppas också på lite bilder nu :) så man får se dig :)

    Amerikansk fotboll må vara våldsamt men det är ett mycket taktiskt och komplext spel. Tränarna har en oerhört viktig roll där! Det gäller att luckra upp motståndarlagen.

    // sportfånen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin