Mysig fredag

God afton,

Ännu en lugn dag i Minnesota. Minstingen har åter igen blivit sjuk så vi har fått ta en ny vända till doktorn. Stackarn, hoppas hon blir frisk snart. Så det blev inget open gym idag för oss som vi skulle gjort. Istället var vi och hyrde film i en röd liten låda och köpte popcorn och var hemma och kollade på film.

Efter jag slutat åkte jag till MOA och träffade Karolina och Lisa och två andra au pairer som jag inte minns namnet på riktigt. Vi var och käkade och sen var vi på bio och såg Easy A. Jag trodde att det skulle vara en typisk high-school film men det vra det inte utan den var faktiskt riktigt bra. Kan varmt rekomendera er att se den om ni inte redan gjort det :) De var kul att att komma iväg lite, kul att träffa andra au pairer och få prata av sig!

Imorgon ska jag och min värdfamilj  åka och plocka äpplen! Mckenna har en fotbollsmatch  någonstans lite längre bort och där kan man tydligen plocka äpplen, så det hade vi tänkt passa på att göra:)

Sedan på söndag ska jag åka till Minneapolis och träffa tjejerna jag flög hit med. Ska bli kul att träffa Erica också har inte sett eller knappt pratat med henne sen flyget! Sedan får jag även se vår storstad eller vad man ska kalla det Minneapolis. Det ska bli kul :D

Så även denna helgen kommer bara flyga förbi! Men kul ska det bli!

Nu ska jag sova är så trött… som vanligt.

God natt!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Där har du en fördel med USA; du får se vissa filmer på bio långt innan de har premiär i Sverige :) Om nu Easy A ens kommer att ha premiär i Sverige, kan inte hitta någon info om det. Den ska ha premiär i Norge först i januari 2011 :P

    Hur blir det förresten med universitetet där i MN? Du skulle väl läsa några kurser, har du hittat några intressanta än? När ska du börja läsa?

  • Aa sant! Men om den kommer så borde du se den. Jag tyckte den var skit kul.

    jag ska läsa 60h eller 6 credits. Har fått några länkar av min area director men jag fattar inte riktigt vad det är för typ av kurs jag ska läsa. Så länkarna hjäkper inte riktigt.

    Om jag fattade det rätt så ska jag mst vara med och deltaga i kurserna. Inte göra några test eller liknande. Men jag kan ha fel..

  • the man the myth the Miche

    Ni ser ut att ha grymt kul på alla bilder och så :) Jag hoppas du har det bra därborta och att du trivs :) Det var en blond kommentar att tro att vi har sett filmerna som du ser på bio i USA just nu ;) Dock har One Tree Hill kommit igång igen. Riktigt sorgligt första avsnitt faktiskt :( När går det i USA ? Måndag kvällar eller ? Hur blir det egentligen med plugget då? När kommer du ha tid med det när du annars knappt är ledig ? Skriv gärna om Minneapolis följer din blogg 24/7 bästa bloggen ever :) röstar på Tommie att mer bilder på bloggen :) Logga gärna in på Skype någon gång så får vi ta igen dagarna vi missat :)

    Älskar dig :)

  • Det kanske går att ladda ner filmen innan, vad vet jag :P Jag vet faktiskt inte närd det går måste kolla upp alal säsongstarter nu så jag kan börja följa dem :)

    Gillar att jag har två trogna läsare. du och broder min! haha

    Skypa i veckan, du vet vilka tider du ska vara inne. Älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin