Minneapolis

Gårdagen spenderades med Karolina och Erica i Minneapolis! Vi hade riktigt kul och det var roligt att se dem båda igen! Vi såg ut som riktiga turister för vi hade alla systemkametor och fotade allt och alla. För en gång skull så tog jag foton!

Minneapolis var en relativt finstad, jag såg kanske inte sådär jätte mycket för allt var tydligen stängt på söndagar. Konstig storstad ;S Men men så var det i alla fall. Men tack vare att det var både Twins match och Vikings match så var det ändå relativt mycket folk i staden.

Det var kul dock för när vi skulle plocka upp Erica hemma hos henne så sa hennes värdpappa att vi måste se Nicholas/nicollet mall (minns inte ens vad det heter längre) i minneapolis om vi ändå ska dit. Så vi letade efter det men hittade inte så vi fråga efter vägen och efter en stunds letande hittade vi tillslut skyltar som ledde oss dit. Så vi följde skyltarna och helt plötslligt tog de slut. Där vi befann os fanns en stor byggnad så vi tänkte att de måste vara där inne. Men när vi kom in var det helt tomt där inne och från taket kom ett vattenfall. Så jag började ta kort och så hittade jag en informations tavla och börhade titta på den för att se vart alla affärerna var. Då kom de fram en polis som sa att det var fotograferings förbud där inne. Och vi försökte då förkklara att vil letar efter köpcentret nicholas mall. Men så visased sig att Nicolas mall inte alls var någon mall utan det var gatan utanför som vi befann oss på. Men jag fattade inte vad polisen menade att det inte fanns något köpcentrum utan jag trodde att han mena att vi var i fel byggnad. Så jag svara bara aha då måste vi gått fel, aa då är det säkert på andra sidan gatan det ligger.

Men när jag kom hem igen så förklarade Debbie att det inte var något köpcentrum utan bara en gata. Det förklarar varför polisen kollade så konstigt på mig…

Idag har näste man i familjen vart hemma pga. sjukdom. Nu är det Mckennas tur, vi verkar ta all på löpande band så nu är det bara Luke som inte vart sjuk. Vi får hoppas att han håller sig frisk. På grund av drtta har vi inte gjort så mycket mer än spenderat dagen med massa mys och film! Funkar det med :D

Imorgon ska jag få gå på Twins match! Yeay! Ska bli jätte kul. En granne hade biljetter här så Kevin fråga om jag ville gå! Ska verkligen bli skit kul! Måste köpa en Twins hood :D

Hade!

Jag fick föresten en påse "Swedish fish" av Debbie idag! Det berömda svenska godiset som alla au pairer pratar om...

... men den svenska fisken verkar vara gjord i Canada

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Var det alltså ett slags museum? Eller varför skulle man inte få fotografera inne i en stor tom lokal med ett vattenfall (vilket dock låter som en något konstig lokal)?

    Hur smakade den svenska fisken då? Var det att jämföra med dem som finns i Gott&Blandat? :)

    Förresten, äter ni sådant där WonderBread? Ska tydligen vara ganska amerikanskt enligt de små källor jag har.

    • Du jag har ingen aning vad det var :S HAr bilder på det men vågar inte publicera det här :P

      Fisken smakade väl sådär gott aa lite som gott och blandat fisken men sötare.

      Jag har ingen aning vad Wonderbread är? Det låter tyskt? Ifall jag har ätit det så var jag inte medevetn om namnet på dem!

  • Haha, jag har gjort precis samma sak med Nicollet mall när jag var au pair i Mpls. Jag körde till downtown i början av mitt år bara för att hitta detta ”köpcentrum” som inte ens fanns.
    För övrigt är shoppingen i downtown inte så bra eftersom man antingen jobbar eller festar där, inte shoppar. Läste att du inte hittade några bra affärer på MoA heller, Charlotte Russe, Forever 21, HM, Aeropostale, Victoria’s Secret och Deb var i alla fall mina och mina kompisars favvoaffärer där:)

    • Haha! inte så konstigt dock att man tor det eftersem det heter mall. Men men så kan det gå,

      Asso jag får ta och kolla upp detta. Jag hittade mest dyra märkesäffärer men jag har inte gått runt allt än så kan ju ha missat. HM hittade jag dock :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin