Twins game

Hej!

Jag ligger hela tiden en dag efter med bloggandet. Ska föröka bättra mig. Men i alla fall, igår var jag som sagt på min först Baseball match, för er som inte visste att Twins var baseball precis som min mamma ;) Haha skoja bara, jag visste inte det heller förrän jag kom hit. Men det var riktigt kul i all fall. Själva spelet var kanske lite halv drygt eftersom det kändes som de bara kastade bollen fram och tillbaka och någon enstaka gång träffade någon bollen och så flög den en bit och så fångade någon annan den och så åkte de ut ändå. Inte mycket poäng alltså. Men det var häftigt att vara på plats. Innan matchen så sjöng alla amerikanare nationallsången. De tar till skillnad mot oss svenkar sången på allvar och alla var väldigt allvarliga. Det var mäktigt! I Sverige får man ju inte ens sjunga nationalsången på skolavslutningarna längre eftersom de anses vara rasistikt. Så är det, älskar man Sverige är man patriot vilket i vår bemärkelse är samma sak som rasist.

Allt jag skrev här efter försvann av någon anledning och jag orkar inte skriva om allt igen. Men kan bara nämna kort att vi åkte förbi en kyrkogård när vi var på väg till matchen där alla Minnesotas soldater är begravda. Den var enormt stor! har aldrig sett något liknande tidigare. Det kändes som den aldrig tof slut. Svårt att fatta att så många männikor från bara Minnesota har förlorat sina liv i krig. Ofattbart.

Sedan när vi kom till studion datt vi på de lite lyxigare platserna :D Vi satt i club avdelningen så vi hade tillskillnad från de andra mjuka stolar och en egen servitör som tog beställningar. ( För de som är över 21 dock, men ändå!) På de övriga platsetna hade de vanliga popcorn snubbar. Det var ganska häfftigt! Antar att jag inte kommer sitta där igen eftersom de är bara säsongsbiljetts platser där! Ganska bra första match måste jag säga! :)

Natti natt!

Ursäkta blekheten, beskyller det på den dåliga fotografen.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin