Fredag!

Hej!

Idag har vi vart och besökt open gym. det var alltså bara en idrottshall där de tagit fram massa rockringar och bollar som barnen kunde leka med. Men oj vad kul man kan ha med lite bollar. De fick springa av sig lite energier i alla fall. Så dit kommer vi defintivt gå igen!

Just nu är Kelsey och sover lite middag. Hon var så trött efter att hon sprungit runt med alla de andra barnen. Haha det var så kul idag, för det var en lite tjej som går i samma klass som Kelsey i pre-school, hon var också där på open-gym och så sa hon hej till Kelsey. Men hon svarade inte utan bara tittade och gick förbi. Så jag frågade henne varför hon inte sa hej till sin kompis. Normalt sett säger hon alltid så fort hon ser henne: That’s my friend! men inte idag. I alla fall  hon svarde på min fråga genom att säga: ” But I am playing with Kassie now”. haha roliga barn är. Man kan inte säga hej till en annan tjej bara för att man leker med ett annat barn. Och man kan absolut inte leka flera. Fast det förstår jag det kunde inte jag heller när jag var barn ;)

Just nu håller jag på och kollar ikapp Grey’s Anatomy. Jag är på de sista avsnitten på ssäsong fem och igår började säsong sju på TV. Måste kolla ikapp hela sjätte säsongen nu så att jag hinner se säsong sju medans jag är här. Tur att de har inspelningsbar box så jag kan spela in alla avsnitt jag missar innan jag har kommit ikapp!

Ikväll ska jag och Debbie iväg och kolla på vinter Jackor. Det börjar bli kallt här nu man vet aldrig när man kommer behöva den. Det blåser som bara den och det är iskallt ute. Vem vet kanske kommer vintern snabbare än väntat…

hade!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

  • Ilkka Kerola

    Det stämmer. Du, Sara och Nathalie var bästisar men kunde bara leka två och två trots att ni gick i samma klass. Kunde vara lite svårt att förstå ibland.

    Roligt att du får uppleva en massa nytt hela tiden.
    De verkar vara väldigt måna om dig vilket känns bra.

  • Haha aa nu i efterhand är det verkligen svårt att förstå! Men då kunde jag inte fatta att ni inte kunde förstå mig ;)

    Jaa jag har det gott! Lever livet! Ingen nöd på mig här inte :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin