Regn regn och åter regn…

Idag har det regnat hela dagen, verkligen hela dagen och det har öst ner. Så jag och Kelsey åkte till bibloteket och lekte med klossar och läste böcker. Jag frågade även efter Astrid Lindgrens böcker och jag hittade en pippibok med relativt mycket bilder i :) Men bättre än det jag hittade även två pippi filmer på engelska. Så det är vad vi har gjort idag, kollat första tecknade pippi och sen riktiga Pippi! Kelsey skulle egentligen ta och sova lite middag men jag fick ge mig, hon vägrade att blunda. Normalt sätt brukar det gå bra, man får tjata lite på att hon ska följa med upp men efter att man läst en bok brukar hon somna till slut. Men idag gick det inte alls. Inte efter en bok, två eller tre böcker. Hon skulle inte stanna kvar där inne. Så 1-0 till Kelsey. Så därför tänkte jag att vi kollar Pippi istället så är hon lugn i all fall och vilar även fast hon inte sover.

Det var jätte kul att se riktiga pippi igen. Det var ett tag sen jag såg det nu men det är fortfarande lika bra! Det var roligt även att all namn är nästan samma. De heter fortfarnde kling och klang och Dunderkarlson och Blom. Till och med villa villekulla är det samma, vilket låter sjukt kul på engelska. Haha jag älskar lilla gubbens namn: little old man! Jag blev dock lite besviken för den filmen vi såg verkar vara ett ihopklipp av flera avsnitt. Och när de kom till ett av min favorit avsnitt, de med godis affären så har de klippt bort de allra bästa när de är inne i affären och smakar på alla godisar. Pippi går bara in i affärn beställer godiset och sen i princip går ut igen. Jätte dåligt!. Men barnen verkade tycka om det. Kelsey skrattade mycket och Luke ville först inte se så han satt och kolla på en monster film på datan i stället, Men jag såg allt hur han kikade ovanför datan helatiden och efter middagen satt han och kollade på det själv. Så Pippi verkar gå hem!

Imorgon ska jag förmodligen göra ett nytt försök och ta med Kelsey till open gym som vi skulle göra förra fredagen men då hon behövde åka till doktorn igen! Har inte pratat med grannen som ska gå med också sen i måndags så vet inte om det fortfarnde är aktuellt. Vi får se helt enkelt.

Hade!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Hej!
    Sökte lite efter bloggare i Minnesota (Då jag eventuellt i framtiden kommer att hamna där pg.a kärleken) Låter lite som att du bor i eller nära Rochester? Kan det stämma?
    Hur som helst, jätte kul att få läsa lita om människor intryck av Minnesota som stat, och kommer tillbaka hit in snart:)

  • Var det alltså den otecknade Pippi dubbad på engelska? :)

  • Hej,

    Jaha ja vad trevligt! Jag tycker att Minnesota är jätte fint. Likt Sverige i naturen. Njaa jag skulle inte påstå att jag bor nära Rochester. Jag bor utanför Twin cities i en liten stad/ort som heter Rosemount.

    Du är så välkommern så ;) Lycka till!

  • Japp det var de Tommi! Röstena var lite knepiga tyckte jag. Hade nog valt andra röster till vissa skådespleare. Men det är nog bara för att jag vet hur de ”ska” låta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin