Lovely Sunday!

Idag har vart fullt upp! Vi hade Au Pair Picknik i Como Park i St Paul. Vi hade tur med vädret. Det har regnat i stortsett hela veckan eller i alla fall vart väldigt blåsigt och kallt. Men idag klarnade det upp och blev riktigt fint! På Pickniken så var alla Au pairer från Twin cities området inbjudna med sina familjer. Vi hade picknik och lekt lekar och åt glass. Inte helt fel :) Jag och Mckenna vann vår gren med trebens hopp! Jag fick ett presentkort på Starbucks på 10dollar. Kommer komma till användning! De andra  grenarna gick inte riktigt lika bra. jag hade totalt glömt av hur svårt det var att hoppa säck! Men men en seger räcker :)

Efter det åkte jag till MOA igen för att leta efter en vinterjacka och vinterskor. Det slutade med att jag kom hem mad allt annat än just de två sakerna. Svårt att hitta en riktig vinterjacka. Antingen finns det skidjackor eller så finns det mer rock likanande jackor vilket jag inte vill ha. Men men jag får väl leta vidare.

Nu har jag precis kommit hem efter en promenad med Gunder. Nu blir det mera Grey’s Anatomy! Om jag kollar riktigt flitigt nu denna veckan så hinner jag se andra avsnittet av säsong sju med Debbie nästa vecka. Men då måste jag sätta fart, har enhel del avsnitt kvar. Men å andra sidan kan jag kolla hur många avsnitt som helst i rad utan problem. Så det ska jag nog kunna klara av!

God natt med er!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

 • Älskade lillan <3

  Premiär för blogg-kommentar á la Morzan ;)

  Vilka fina bilder!

  Btw, idag är det exakt fyra veckor sedan du åkte. Känns som en evighet, även om jag har klarat av det bra och t o m lärt mig sova själv här i huset. Inte illa.
  Nu börjar jag få smärre panik för julen, känns för tomt utan dig. Vi får se hur vi löser det, sista minuten resa till Kanarieöarna ;`) – kanske.

  Allt bra här annars, känns bra att pappa är hemma igen. Så kul var det inte att bo själv. Nu måste jag skynda mig till tåget.

  Älskar dig – puss!

  • haha äntligen har väntat på denna dag mamma ;)

   Du kommer klara detta året fint! Och nu kan du ju äntligen få en jul utan julklappar! Perfekt ;)

   Älskar dig med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin