God Morgon!

Hej igen!

Det har inte hänt speciellt mycket här borta denna veckan så därför har jag inte bloggat. Men nu tänkte jag att jag ska ge en hint av att jag lever!

Just nu håller jag på att göra muffins åt barnen. Känner mig som en så snäll au pair som bakar muffins åt barnen till frukost så här tidigt på morgonen. Haha nej det är bara att blanda en påse muffinsmix med en halv cup vatten och in i ugnen och wips så har man muffins! Här äter man tydligen muffins och munkar till frukost vilket känns väldigt konstigt. Men men jag får väl anpassa mig till vad barnen vill ha. Det betyder inte att jag behöver äta det:)

Idag har Kelsey ingen Pre-school så vi har hela dagen på oss att hitta på något kul. Har inget direkt planerat än mer än att dra föbi bibblan en snabbis för att lämna pippifilmerna och böckerna vi lånade förra veckan. Annars får vi se vad vi kan hitta på. Det är jätte fint väder ute nu, har vart hela veckan. Kallt på morgonen men sen blir det ganska varmt och skönt. Endel personer går fortfarande i shorts vilket jag inte förstår men T-shirt kan man ha på dagen i all fall. Så vi kanske drar en sväng till parken och leker :)

Nu är muffinsen Klara!

Hade super!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (10)

  • Shake’n'bake? :P

    Även om du inte har något att säga så tycker jag att du kan säga 1000 ggr så mycket genom att visa mer bilder! :) Något att fotografera måste det väl finnas varje dag? :P

    • annakerola

      Japp förutom att man inte skakar och rör istället :P

      Jaa jag ska bli bättre på att ta bilder! Men kanske blir långtråkigt att bara ta bilder på Kelsey hela tiden haha. Det är ju med henne jag spenderar dagarna :P Men jag ska göra ett försök på att bli bättre!

  • the man the myth the Miche

    Gott att höra att du lever och kan baka :) Fortsätt lär dig baka och laga mat så du kan använda det här sedan ;)

    • annakerola

      You wish! Haha tyvärr är det som sagt inget riktigt bak utan bara pulver. Men jag ska nog kunna lära mig och baka om du lär dig att laga mat ;)

  • Hej! Detta kanske är lite konstigt sätt att ta kontakt på men jag heter i alla fall Cecilia, är 19 år, kommer från Sverige och är också au pair här i Minnesota. har inte åkt genom organisation så har därför haft svårt att få kontakt med andra au pairer men jag tycker att det skulle vara skönt att prata med nån som går igenom samma sak som jag :) jag kom hit 3 september så vi har varit här ungefär lika länge! Säg gärna till om du vill prata med mig på facebook eller mail eller nåt om du inte tycker jag verkar alltför creepy :p hälsningar cecilia

    • annakerola

      Haha hej du!

      Hela ansökan har ju gått genom nätet och jag flög hela vägen till USA till personer jag träffat via nätet så jag kan nog träffa personer via min blogg med ;) Vad kul att du hörde av dig. Skulle gärna vilja lära känna dig bättre. Facebook?

  • vaddå lär dig laga mat? Jag är ju grym! min flygande jacob är så populär att studenter kommer hem till mig och får köpa sig en matlåda ;) Kallas kocken här på GIH ;) funderar på att testa kötthögen och se om det blir samma respons ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin