Mysfredag på gång :)

Hi!

Idag är det äntligen fredag! fast ikväll ska jag jobba min första kväll. Debbie och kevin ska på bröllop så jag ska stanna hemma och ta hand om barnen. Tur att mor och far just skickade massavis med godis så vi kan ha en mysfredag med svenskt godis och film :D Nej det ska bli kul faktiskt. Ska se om jag kan hitta på något gott att äta också!

Annars idag har jag och Kevin först vart i St Paul för att fixa mitt Social Security Number. Men som jag sa till honom innan vi åkte, (eller min Area director sa) så finns det inte längre något kontor där som fixar dessa kort utan man måste åka till Minneapolis. Men kevin envisades med att det fortfarande fanns ett kontor där och han hade rätt, det fanns ett. Problemet var bara att de utträttade alla andra äranden än just att få ett social security number. Så vi fick åka ända bort till Minneapolis istället. Jag älskar när han har fel! :D

Jag har som sagt jobbat en av mina saknade ”delade turer” idag ;) Från 7-11.30 och börjar nu vid 17.00 och sluta när de kommer hem.  Dock hade jag något längre rast än på ålderdomshemmet!

Har tyvärr inte tagit några bilder idag men kan visa en bild på vad jag ock Kelsey gjorde igår så att broder min blir glad ;)

HAde!

Kelsey and I did- Painting by Numbers! Yeay! Jag tyckte nog det var roligare än hon! :D

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin