åh…

Fråga mig inte vad jag gjorde med bilden :@ Har ingen aning hur jag ändrar tillbaka… usch blir så trött. Det såg bra ut på datan men sen blev det helt suddigt när jag ladda upp det plus att hela bilden kom inte med….

ny dag imorgon. hej

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (5)

  • Den gamla bilden raderas när du byter ut sidhuvudet. Du får helt enkelt ladda upp den gamla bilden igen. Tänk på att bilden måste vara 940×297 pixlar stor om du vill ha med hela.

    Förresten, har inte barnen höstlov ganska så snart? Hur kommer det att gå tror du med alla tre hemma samtidigt på dagen? :)

    • annakerola

      Lyckades göra bilden lite bättre i alla fall så den kan vara ett tag till. Sen när jag har lite fler bilder jag vill använda så behöver jag nog din hjälp :)

      Nej de har inget höst lov. De är lediga både tordag och fredag nästa vecka dock! Så då måste jag hålla dem upptagna med nått så att det inte bråkar här hemma.

  • Ilkka Kerola

    Jag som trodde att Tommi fixat till bilden åt dig med det suddiga samt bruna.
    Det blev ju omväxlande och bra. Visste inte att du har en sådan hemlig talang för hemsidor.

  • annakerola

    Haha tack pappa! Jag försöker lära mig ;) Men har inte riktigt tålamodet som krävs. Men men jag håller ju på att öva upp tålamodet hrä med alla trotsiga små barn så vem vet endag kanske jag blir ett riktigt proffs på det där med hemsidor ;)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin