Bilduppdatering

Hey,

Jag orkar inte skriva något jätte långt inlägg. Har ont i huvudet och näsan rinner så givetvis börjar jag få en förkylning nu så fort jag börjar komma in i tränandet… suck. Men jag tänkte att jag kan uppdatera med lite bilder ifrån helgen istället. So far så har helgen varit riktigt bra och ännu är det bara lördag vilket är underbart! Som man säger, en bild säger mer än tusen ord så se och njut ;) – Håll musen över bilderna för att se en liten kommentar eller beskrivning.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

  • Ser ut att vara en trevlig restaurang, maten ser sjukt god ut :) Känns farligt det där med att visa alla desserterna direkt, jag hade velat äta dem alla! :D

    Hur var bion i Minnesota (om det var där ni var)? Höll den samma klass som SF i Sverige? :) Men jag tycker att det ser lite retro och fint ut när de har filmens titel på en sådan handkomponerad skylt :)

    Beställde ni det beryktade amerikanska snackset smörindränkta popcorn till filmen? :) Eller fanns det överhuvudtaget?

  • annakerola

    Kom på att jag gömt svara,

    Maten på restayrangen var farligt god. Haha lycka till efterätten var sjukt stor. vi delade på en och åt inte ens upp den. Men å andra sidan så åt jag all min mat så jag var ju redan ganska mätt :P

    Älskar biostolarna. De går att luta sätet bakåt. Så man kan näst intill ligga ner och kolla film. As gött! Annars är det ganska likt. Helt folktomt på vår bio dock :P vi och två till.

    Haha nej vi var så mätta efter maten så det blev inget till filmen. men jag är säker på att det finns. Skulle bli förvånad om det inte fanns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin