En vanlig Måndag

Hej Kära vänner,

Idag är det måndag igen. Jag har vart och lämnat Kelsey i Pre-school för en liten stund sen och nu sitter jag här och avnjuter en härlig starbucks coffee! Så idag har jag en liten tvätt dag, jag känner mig så redig har bytt mina lakan i sängen och tvättar alla handukar och kläder. Vuxenpoäng till mig tack!

Tänkte att jag kunde visa lite bilder från i Lördags. Cecilia sov här från fredag till lördag och och Kevin hade ett lopp på lördag morgonen och Debbie jobbade så jag hade kidsen en stund på morgonen. Vi kollade på film och lekte restaurang! Haha kul för Cecilia som även tvingades av barnen att vara med ;) Hon var defintivt Kelseys ny favorit,! Cissi hon frågar fortfarande efter dig ;) Igår morse frågade : ”Where is your friend? Is she down stairs sleeping?”  Hon tror nog att hon har flyttat in här ;)

Hur som helst, efter det åkte vi till en familjedag till US. Air force. Vår granne jobbar där och det var även där Kevin sprang sitt lopp så därför åkte vi dit en stund efter han sprungit klart. Det var några flygplan man kunde gå in och kika i och massa aktiviteter för barnen och lite annat smått och gott. Det var ett jätte bra ställe att ta barnen till som verkade tycka det vara urkul att springa omkring där.

Ikväll ska jag klippa och färga håret :) Får se hur den amerikanska blonda färgen är här. Lite nervös faktiskit. Men det ska nog gå vägen det med

Nej nu är tvätten klar!

See you!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (1)

  • meen vad gulligt :) Kelsey var en favorit hos mig också kan jag säga, hälsa henne det! hälsa gärna kevin också och tacka för att jag fick sova över och följa med på trippen. förresten håller jag också på med tvätten nu, herregud vad vuxna vi är! ;) vi ses! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin