Här nalkas Halloween

God afton kära vänner,

Halloween närmar sig med stora steg. Dagen har gett ett litet försmak på vad som komma skall.  Dagen inledes med att jag spenderade ett par timmar på Kelseys Halloween party i hennes Pre-school. Det var ganska kul! Jag gjorde spindelkakor och hjälpte till med pyssel och fixade godis till barnens goodiebags. De var så söta i sina kostymer :) Jag fick höra den roligaste kommentaren idag med. Vi var fyra stycken som hjälpte till, jag och tre mammor. Den ena mamman sa att man kan verkligen se vem som är mamma till vem; att vi  är alla väldigt lika ”våra barn”. Så sa hon till mig: You must be the mom to Kelsey!

Det är inte första gången jag får höra att vi är lika men det är nog första gången jag har hört någon säga att det skulle vara min dotter. De roliga var att jag svarade att jag var hennes au pair  och att jag tycker jag är lite för ung för att vara hennes Mamma. Då svara hon: Well, I am 22 and I have two kids so I don’t think so. Haha kände mig jätte dum men jag tycker nog allt att jag är lite för ung för att vara en mor.

Sen nu under kvällen har vi fixat pumporna inför halloween. Det var jätte kul! Det ska jag införa som tradiotion hemma och köpa en pumpa till varje halloween. Jag tror inte jag har gjort det innan. Det är inte jag som har skurit i pumpan i alla fall. Tog tyvärr inte allt för många foton och inga på de färdiga pumporna men det kan jag göra imorgon i och för sig.

Lite uppdatering vad som händer resten av veckan:

  • Imorgon har ungarna crazy hairday i skolan så här ska sprejas hår imorgon bitti vill jag lova. Sedan har de någon slags halloweenfest på kvällen som jag ska åka och kolla på.
  • På fredag är kidsen lediga igen så då får vi se vad vi ska hitta på och på kvällen ska jag åka och shoppa med Cissi. :D
  • På lördag ska jag förhoppningsvis träffa den nya svenska au pairen Anna och sedan på kvällen ska jag med familjen på någon slags haunted trail, vad det nu innebär. Men kul ska de bli och sedan efter det är vi inbjudna på middag hos grannen.
  • Och tillslut vad vi alla har väntat på – Söndagen med stort S (Kan man säga så?) – då är det äntligen halloween, eller allhelgonadag. Då ska jag först träffa Erica och Karolina under dagen och sen på kvällen ska jag ut på trick or treat med barnen! Yaeay!

So it is going to be a busy weekend men kul ska det bli! :)

Btw det snöade här idag med . Vädret vänder sjukt fort, för två veckor sedan kunde man ha shorts och nu är det riktigt pissväder. Det har vart storm i två dagar nu. Igår blåste våra sopcontainrar bort och basketkorgen välte över den bilen jag kör så vindrutetorkaren gick av. Och idag har det stormat och snöat eller snarare töat. Uscha fya blä, Men som tur är ska det bli bättre väder i helgen :)

Efter detta superlånga inlägg som egentligen bara skulle bli ett kort sådant så är det dags för ett avsnitt av bonde söker fru ! :) Natti!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Tjenare morsan-Anna :`D

    Jag kan hålla med om både dig och henne – ni är väldigt lika och har nog lika lätt att posera framför kameran.

    Var roligt allting låter, här har vi ju ingen äkta Halloween-tradion.

    Köpte du någon dress? Bilder i så fall – tack!

    Ha en skön helg <3 <3 <3

    • annakerola

      Hej Mamma nu ska jag svara åt dig några år senare :)

      Hahah kanske det, alla fortsätter säga det så det måste ju finnas någon sanning i det. Men det är ju bara positivt om jag är lika söt som henne :D

      Som du vet så köpte jag ingen dress ;)

      Desamma! Älskar dig

  • Ilkka Kerola

    Hej Anna!

    Åter tillbaka från Köpenhamn. Skönt att vara hemma igen.
    Alltid klurigt när eleven plötsligt skall vara lärare.

    Ser att du har en fulltecknad helg men samtidigt väldigt rolig också.
    Skall bli roligt att få info hur man får till pumporna till nästa år.
    Hoppas det gick bra med bilen. Man lär sig lite var dag, så även på misstagen.

    Ha det bra och sköt om dig!

    • annakerola

      Vad härligt! Hoppas lektionen gick bra!

      Ja det har vart fullt upp nu är den första lugna stunden jag har haft på hela helgen. Så det är skönt:) Men kul har jag haft!

      Haha ja hoppas verkliugen jag har lärt mig av mina misstag. Något pinsamt när det inte är min bil, men men det verkade vara vana. Johanna har tydligen gjort det ett par gånger. Men just nu kollar jag alltid alla ljus och lampor innan jag går ur bilen!

      Desamma! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin