Happy Halloween!

Hej igen, tid för lite uppdatering efter visst tjat hemifrån!

Idag är det alltså Halloween så idag ska jag ut och tigga bus eller godis med barnen. Jag ska förmodligen ha familjens cat in the hat kostym (om den passar). Så här sitter jag nu och kollar på filmen för att få reda på vem det är jag ska klä ut mig till . Jag har ingen aning vem denna katt är. Filmen påminner mycket om grinchen- filmen och dessutom så är den lilla pojken från filmen The kid med som jag älskar. Så jag ska nog ge filmen en chans och se om det är något bra :)

Igår träffade jag alltså Anna och Cecilia. Det var kul att äntligen få träffa Anna. jag hade lite svårt att hitta till henne dock. Haha jag kom 40min försent och jag hade glömt skriva ner hennes nummer så jag kunde inte ringa. Hon har dessutom inget amerikanskt nummer än heller så jag hade inte kunnat ringa ändå men hade ju kunnat messa i alla fall och säga att jag är vilse men att jag är på väg. Så stackarn fick vänta i evighter i ovishet om jag skulle komma eller inte. Så jag var hos Anna samma tid som vi skulle tyräffa Cecilia i Mall of America så även cecilia fick vänta på oss. Usch jag har börjar märka att jag har ärvt min fars gener om att alltid komma sent. Vi hittade nämligen inte hem igen till Anna när jag skulle köra hem henne så jag kom en halvtimme försent hem också. Vi skulle träffas halv sex för att gå på haunted trail saken men jag var inte hemma förrän sex. Illa! Måste bättra mig!

Måste berätta en roliga sak jag såg på gymmet idag! Amerikanarna måste verkligen ha missuppfattat det här med bastu. Jag ska ta de från början. det är lite annorlunda när man är i ett amerikanskt omklädningsrum än ett svenskt. I alla fall på mitt gym. Det är inte direkt så att någon tjej skulle gå naken inne i omklädningsrummet vilket är väldigt vanligt förekommande i Sverige. Så måste säga att jag känner att jag lever upp till allas förutfattde meningar om svenskar om att svenskar tar nakenhet lite lättare. Sen idag när jag satt i bastun en stund så kom det helt plötsligt in en kvinna med full träningsmundering på. Haha alltså skor och kläder och allt. Hon satte sig ner och började stretcha där inne. Sen tog hjon fram sin ipod och satte på den och började pilla med sin mobiltelefon. Jag kunde ju inte annat än bara titta och häpnas. vad tänker kvinnan med? teknikprylar i en fuktig bastu!? Medan jag satt där och kolla på henne vad hon skulle göra här näst och om jag borde tala om för henne att hon borde ta ut sin telefon innan den blir förstörd, då kommer nästa nisse in! En till dam med träningskläder satte sig ner? :S Så min slutsats är att amerikanarna inte fattar vad en bastu är, de verkar tro att det är ett varmt rum gjort för stretching :S Eller min andra teori är att en del går in och sätter sig där och svettas för att sedan åka hem svettiga så att det ska se ut som om att de har tränat! Inte vet jag men konstig var det!

Det hade vart kul om en svensk hygienombudsman eller vad nu än kallas hade kommit in dit. Jag menar i Sverige får man ju inte ens ha badkläder på sig i en offentliga bastu, vad hade det då sagt om de hade sett en person med träningskläder och skor sitta där inne i värmen och svettas! Haha det var det roligaste jag sett på länge! undrar om de titta lika konstig på mig och undrar varför jag sitter där med bara handduk…

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin