Pictures!

Hej !

Kom på att jag inte lagt ut någon bild ifrån Halloween! Jag var ursnygg i min cat in the hat kostym! Jag trodde vi skulle gå runt och tigga godis med bara vår familj med det visade sig att alla grannarna brukar gå ihop. Eller alltså de grannar som min familj här umgås med. Så där kom jag som enda utklädd vuxen! Great! Haha kände mig verkligen inte hemma där till en början men oj vad kul jag hade tillslut! Jag gick runt med papporna och drack öl medan kidsen sprang från dörr till dörr. Underbar tradition! Synd bara att jag kommer bli en mamma i framtiden och inte en pappa eftersom mammorna verkar stanna hemma och dela ut godiset. Gillade skarpt deras tradition om att gå ihop och snacka skit och ta med sig en vagn med kall öl. Haha!

Annars har det inte hänt allt för mycket här. Jo, när jag gick till gymmet igår så var det två nya nissar i bastun fullt påklädda. Börjar seriöst fundera på om de marknadsför bastuna här som stretchings rum eller varför alla går in med kläder där inne. Det verkar ju inte bara vara en tillfällighet.

Imorgon och på fredag är barnen lediga från skolan (igen). Så på en av dagarna ska vi gå på bio :) Den andra får vi se vad vi hittar på!

Hade gott!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (6)

  • Sjukt söt kostym Anna! tycker att du ska bära den dagligen ;)

    • annakerola

      Tack Cissi! Haha Ja du tycker det med alltså. Jag kanske ska börja göra det, jag menar den är ju så sjukt snygg och sen är den ju varm med!

  • Hej min kära,
    Någon gång i lågstadiet var du utklädd till en liten mus. Minns du? Ansiktet då liknade ansiktet nu – målningen alltså. Puss <3

    • annakerola

      Hahah oja, jag minns! Du sydde väl den kostymen, eller alltså svansen? haha! Händiga mor :) Varför har jag för mig att hela vår familj var ytklädda till möss? Eller var det en annan gång då alla var katter? :S

  • Verkar ju vara en väldigt trevlig tradition det där med Halloween. Vad gjorde ni med pumpaköttet förresten? Någon slags pumpapaj kanske?

    • annakerola

      Ja verkligen trevlig :) Det var inte sådär överpyntat som jag trodde att det skulle vara dock. Eller ja det beror väl på vad man jämflör med. Såg ett hus som hade satt upp en hel kyrkogård på sin tomt! Men alla säger att julen är värre. Så ser fram emot att se alla julljus :) Nepp vi gjorde ingenting med den. Vi rostade pumpafröna resten tror jag vi slängde iväg :S Men pumpapaj tror jag man äter till thanksgiving sedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin