Hejsan,

Nu var det ett tag sen jag skrev. Har vart så mycket poå sista tiden så har inte orkat skriva. Men jag lever fortfarande och mår bra. Debbie och Kevin har båda vart hemma varsin dag denna veckan pga. av halsfluss så jag får verkligen hoppas att jag klarar mig undan. Hade ju inte vart specielt trevligt att bli smittad. Och om jag nu blir det så hoppas jag verkligen min dyra försäkring ska bekosta doktorsbessöket. Men förhoppningsvis slipper jag undan.

Om college kursen får jag berätta en annan gång orkar inte skriva allt. Men jag hade kul den var lång men det var kul att träffa massa andra au pairer! Vi avslutade kursen med att åka till  Science Museum of Minnesota för att se Hubble 3D. De ska alltså vara som cosmonova i Stockholm för er som vet vad det är, jag har aldrig vart där så jag har ingen aning. Men det var ganska häftigt. Det kom ner en stor bubbla från taketet och så visade de filmen på den. Men just den filmen tyckte jag väl inte var så bra men det var en kul upplevelse i alla fall :)

Det är kul att alla här går och varanar mig för den kalla vintern som ska vara här i Minnesota. Vi är nu snart i mitten av november och idag har vi haft 20 grader varmt. Jag och Kelsey tog cyklen ner till biblioteket. Det var jätte härligt väder precis som i slutet av augusti hemma. Så jag börjar undra om vintern kan vara så farlig som alla säger. Jag menar vi har ju till och med redan snö hemma i Sverige :S Antar att det är bara vänta och se!

Kelsey i sin cykelvagn! Hon verkade hade det jätte bra när hon satt där och åt snack och ropade att jag skulle cykla fortare. Jag var ju helt slut när jag kom fram...

Cecilia var föresten här och hade söndagsmys med mig i Söndags. Mycket uppskattat. Var precis vad jag behövde efter en lång helg! Vi köpte Ben&Jerry’s och hyrde film :) Mycket trevligt :) Ursäkta den suddiga bilden. Men jag försökte fånga den mysiga stämningen genom att ta bild utan blixt. Men jag var tydligen väldigt darrhänt…

Nu ska jag forsätta kolla på Diego med Kelsey. Det är Dora the explorers kusin för er som inte visste det ;) Oerhört intressant! Usch jag hade kunnat mörda den som uppfan dora. Kan ju inte finnas något tråkigare…

Tänkte bara att jag ska uppdatera lite nu när jag hade en minut över :) Ikväll ska jag på boot camp igen! Ska bli kul och se om den nya instruktören är lika bra som den gamla!

Puss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

  • Jag är avundsjuk på ditt varma väder :) Snö + blåsiga Göteborg är inte en kul kombination ibland :P

  • Äntligen några ord från dig! Vi är nog lite bortskämda med ditt flitiga bloggade, nu förväntar man sig ett inlägg varje dag :/
    Vad härligt att ni får njuta av varmt väder – november månad här är ingen hit – nu är vi ju förkylda också – så allting känns plääh – men snart är det första advent och allting ser mycket vackrare ut :´)
    När det är sådana här down-dagar, saknar jag dig extra mycket :(
    I morgon får vi i alla fall träffa sonen vår – skall bli kul!

    Skype på söndag – lova att försöka hitta en tid?

    Älskar dig <3

    • annakerola

      Haha nej jag klagar inte! Dock lät det völdigt mysigt när jag pratade med miche igår och han sa att han satt hemma och kolla på film och drack glögg medan de var sböstorm ute. själv hade vi regnstorm igår kväll så hade heldre haft snöstorm det är ju hundra gånger mysigare.

      Japp vi kan skype någongång på morgonen! Typ nio min tid?

      PUSS<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin