Awesome weekend so far!

God kväll!

Kom just hem efter en trevlig chilli-kväll hos våra kära grannar. Helgen har vart helt underbar hittils trots att den första snön har kommit, och även därmed den första slasken :( Men det ser ju i alla fall fint ut när man tittar ut så länge man inte behöver gå ut i det.

Hur som helst, hade en helt underbar kväll i Mahtomedi med Cissi i fredagskväll. Hennes svenska granne, Anna fyllde år så vi var inbjudna på middag och kalas. Har inte skrattat så mycket på evigheter hade sjukt skoj. Annas man kan en del svenska och det var bara så kul och höra om hans upplevelser och tankar om Sverige. Vi sjöng snappsvisor och drack aquavit! Haha

De bvar sjukt kul när deras grannar insåg hur unga jag och cecilia var. Eller alltså vi hade sgat att vi var nitton men de tänkte väl inte mer på det. Sen mitt i någon diskussion så började de prata om någon låt som var jätte känd. Men varken Cecilia eller jag kände igen låten och så sa han: Come on it was like the greatest hit ever 1995. And I say: Well, I cant really remeber ’cause I was 4 years old back then. He says: Oh no you got to be kidding!? I graduated from high school that year. I just have to ask how old are your parents? And I said: My mum was born 67 (Förlåt mamma) and… And he goes: Oh fuck (ursäkta men måste citera ordagrant) I was born 66 so I am older than your mum, oh fuck I could be your dad!

Haha. Det var väldigt kul då i alla fall. Så skriver bara ner det här fr att jag själv ska komma ihåg det även fast ni förmodligen inte tyckte det var så kul. Men anledningen till att det var så kul var för att det kändes precis som att prata med jämnåriga kompisar hela kvällen tills vi helt plötsligt kom in på det här och de insåg vilka ”småbarn” vi var samt hur gamla de själva var. De tyckte dock att vi var oerhört mogna, att vi var som amerikanska 26-åringar ;)

Anyway, det var en svin rolig kväll. Om ni hör en amerikan försöka säga jävla gävle någon gång så förstår ni det roliga :) Har nog inte skrattat så mycket sen jag vet inte när sisst. Och jag har heller inte stannat uppe så länge sen jag kom hit, ( Jag går ju och lägger mig typ tio varje kväll haha) så hela lördagen var lite halvseg efter allt detta sjungande och skålande.

Imorgon åker jag till Anna för att göra köttbullar och pannkakor till vår internatoionalle au pair middag på onsdag. Det ska bli kul att träffa henne igen. Hade gott! Pusss

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin