D-BOX Harry Potter ikväll! :)

Ikväll ska jag och Sam gå och se den senaste harry potter filmen. Men som om att det inte vore nog så ska vi  också se filmen med rörliga stolar! :D Ska bli jätte häftigt. Har aldrig vart på en sådan biograf tidigare. Kan tänka mig att det är lite liknande som det hade på Liseberg tidigare men att de kanske rör sig lite mindre :P Haha filmen är ju två och en halvtimma så man kan ju bli lite yr om det skulle röra sig väldigt härftigt! Så lycko mig för äntligen pröva på att gå jag med eftersom jag givetvis var för kort då när Liseberg hade den typen av biograf!

Men nu ska jag åka och plocka upp Sam så ska vi åka och käka lite middag först. Ha en trevlig helg kära vänner!

Puss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

  • Blir att se den filmen här snart också, när biljettkaoset lugnar ner sig lite grann kanske :P Kom att tänka på en sak. Dricker man glögg i USA? Gissar på att det kallas mulled wine där, eller kanske glühwein, som i Tyskland?

  • annakerola

    Det tycker jag att du ska :) Jag gillade den i alla fall.

    Jag vet faktiskt inte ;S Jag såg att det sålde de på IKEA i alla fall fast då är det ju alkohol fri men de gillar ju jag i alla fall :D Så det blir att ta sig dit snart och inhandla en flaska :) Glöggsäsongen har eller börjar väl snart i alla fall :)

  • Jo absolut! Här har vi allt börjat dricka glögg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin