Sista dagen i Minnesota

… Imorgon Kansas City i fyra dagar :D. Vi ska dit och fira Thanksgiving med Debbies familj. Det ska bli riktigt kul faktiskt att träffa dem och se vad thanksgiving är för något. Och såklart att smaka på maten! Det ser jag nästan mest framemot efter att man i alla dessa år sett folk äta kalkon på tv men aldrig har kunnat smaka. So finally får jag smaka på det!

Nu har förresten kylan kommit till Minnesota, det är riktigt kallt ute. Det är ca -13 ute men känns ännu kallare på grund av något som Debbie förklara i morse men som jag redan glömt av :D Så det kanske blir en kalla vinter trots allt, den som lever får se.

Så hörs igen på Söndag kväll :) Snart ska jag börja packa för vår lilla tripp som jag givetvis trodde var till Kansas på grund av namnet (Kansas city) men tydligen så är det Missouri. Konstiga Amerika…

Happy thanksgiving Day ! :)

PUSS!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (1)

  • Det verkar ju som att Kansas City ligger på gränsen mellan Kansas och Missouri. Debbies familj kanske bor i östra delen av staden, vilket då blir i Missouri.

    Ni har då ett väldigt växlande väder. Inte konstigt att folk tror att det går isbjörnar på gatorna i Sverige när ni har sådant där väder ”bara” så långt nere som i Minnesota. Golfströmmen är allt en bra grej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin