Thanksgiving!

Hej,

Tänkte uppdatera lite hur helgen har varit.

Vi åkte alltså till Kansas city på onsdag morgon, är imponerad att vi faktiskt kom iväg när vi hade planerat att åka trots att tre barn skulle åka med. De har aldrig hänt i vår familj hemma att vi skulle kommit iväg på planerad tid. Hur som helst, resan ner gick väldigt bra, över förväntan. Barnen var jätte duktiga och klagade inte alls mycket på den långa bilresan ner. (ca 7h). När vi väl kom fram spenderade vi kvällen hos Debbies bror och hans familj där vi också sov under tiden vi var där. Jag var den enda som sov i bilen på vägen ner men det kändes ändå som jag var tröttast när vi kom fram haha!

Sedan på torsdagen så var det dags för thanksgivings middag hos Debbies föräldrar. Det var sjukt mycket folk. Jag hade fullt upp med att försöka komma ihåg vem som var vem och vem som hette vad. Kan säga att jag blev ganska trött och lyckades inte speciellt bra med den uppgiften. Maten var dock jätte god! Turkey smakade precis som kycklingfile tyckte jag, men min favorit var nog någon slags grönabönor röra! Mycket gott!

Efter att vi spenderat dagen där och ätit massa mat och paj så åkte vi vidare till Debbies farbror för att träffa ännu mera folk. Haha nu var jag för trött för att orka lägga enerig på att försöka komma ihåg vilka alla var så jag smet iväg med barnen istället och pärlade och lekte med tåg ! :P Jag har insett att ajg nog inte är så social som jag gärna vill tro att jag är.

Samma natt så var det dags för Black friday shopping! Jag, Kevin, Mckenna och Debbies brors fru och deras dotter gick upp vid halv fyra på morgonen för att åka och shoppa. Jag fyndade en ny liten kamera och ett par stövlar! :D Det var sjukt mycket folk ute, alla försökte få bra kap på julklappar. Jag och Kevin fick tilloch med bevittna ett slagsmål. Det var två tanter som började bråka om vem som stog först i kön haha folk var helt galna.

Efter detta åkte vi hem för att sova. Men eftersom jag sov i vardagsrummet så var det inte så lätt att sova när de andra i princip gick upp när vi kom hem och ville kolla på tv. Så jag halvsov och låg och kollade på Toystory 3. Störanden nog så såg jag slutet kvällen innan och nu såg jag början men jag har inte sett mitten delen! Senare på fredagen när alla piggnat till så åkte vi till en liten park med massa fina julljus. Jag försökte ta bilder men lyckades inte så bra för givetvis så åkte man bil runt den här lilla parken. Man fick inte lämna bilen och när det är mörkt ute så nblir inte bilderna specielt bra när bilen rullar liute hela tiden. Men men fint var det i alla fall.

På lördag förmiddag åkte jag med Debbie och Kevin till den staden där de gick på college. Det var en liten liten stad men som verkade vara en jätte mysig studentstad. Det påminde jätte mycket om de sista American pie filmerna (Naked mile) för skolan hade olika grupper varav killarna tillhörde en och tjejrena en annan och deras nanmn var typ delta och omega. I alla fall några slags greksika namn och det lät när de berätta som om att de hade haft jätte skoj.

Sedan åkte vi hem igen för att sedan åka till Debbies kusin där vi skulle fira hennes mamma som fyller år snart. ¨Vi åt chilli och tårta och åter igen massa massa folk. Efter att ha spenderat ett anatl timmar där åkte vi till en mall i Kansas city där de hade massa fina ljus. Det var verkligen jätte fint där, mer sånna ljus som jag gillar som är endast vita och inte i alla olika färger. Plus att det var flera fontäner och en skridskorink där vilket var jätte mysigt.

Sedan var det dags att åka hem igen. Turen hem idag känes minst dubbelt så lång haha! Barnen var inte alls lika lugna och fina idag som på turen ner. Antar att det inte tyckte att det var lika kul att åka hem som att åka dit. Nej men det gick ganska bra ändå. jag fick sitta fram hela vägen så jag kom lindrigt undan :D

Det är jobbigt skriva när det är så mycket grejer som har hänt för då får man bara ta och skriva en sammanfattning av allt som hände vilket gör att man missar alla små roliga detaljer. Så det låter kanske inte så kul haha men jag hade jätte kul. Debbie har verkligen en jätte mysig familj med familjemedlemmar med så olika personligheter :) Man kan verkligen säga att det finns en av varje sort!

Det var en rolig resa men det är otroligt skönt att vara hemma igen och ha sitt egna space igen! men nu ska jagh kolla på Bonde söker fru :D och sedan sova! Imorgon är en ny arbetsdag! Blider få komma imorgon!

Hade toppen pusss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin