Playdate med Anna

Idag har jag och Kelsey spenderat dagen hos Anna. Vi tänkte att vi skulle pröva på och en playdate för att se om flickorna lekte bra ihop. Och det gjorde det verkligen. Lite förvånande dock eftersom Kelsey är snart fyra och Lexi är bara två och ett halvt. Men eftersom Annas lilla tös är väldigt utåt och prat-glad så gick det bra. Själv fick jag spendera tid med de små söta tvillingarna på 3 och 1/2 månad :) Nu luktar jag jätte mycket bebis haha. Vi hade väldigt kul faktiskt och det var kul att träffa Anna igen, det var på tok för länge sedan vi sågs sist. Så det här får vi göra om en annan dag!

Nu ska jag snart åka och se på barnens julkonsert i skolan. Eller det är nog egentligen ingen julkonsert för de får tydligen inte fira jul i skolan pga. av att det finns så många olika religioner här och alla inte firar jul. Men vet inte vad jag ska kalla det annars så jag kallar det för julkonsert ändå:)

Imorgon ska vi förmodligen träffa Sam och Kassie under dagen och sedan på kvällen är det dags för min andra college kurs. Fråga inte vad den handlar om för det kommer jag inte ihåg. Men det är del två av vad jag läste förra gången. Så det känns lite halv jobbigt att behöva åka dit bort igen både fredag och lördag men samtidigt kul att träffa tjejerna igen som jag träffade på förra kursen.

Sedan på söndag är det dags att hugga en gran och klä den :) Äntligen får man lite julkänsla, eftersom det inte har några adventsljusstakar här kan jag inte säga att jag har fått allt för många julvibbar ännu.

Hade gott! :) PUSS

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin