Hejsan,

Det är lite dåligt med uppdatering från min sida. Men dygnet har helt enkelt för få timmar, tiden räcker inte riktigt till plus att jag är lat vilket inte är någon bra kombination. Men allt är bra här, börjar bli lite smått förkyld men annars är allt bra.

I måndags var jag så duktig och köpte alla julklappar efter jobbet så att jag kunde skicka hem dem på onsdag. Det tog sitt lilla tag men nu är det gjort i alla fall så nu kommer ni få lite julklappar där hemma om ni har tur. Hoppas hoppas bara att det hinner fram i tid.

I tisdags så var jag ock Kelsey och åkte skridskor! Gud vad kul det var, det ska vi göra mer. Jag tror inte jag har åkte skridskor på två år :S Men man kommer fort in i det igen. Nu har de även spolat is i rinken här vid vår park där vi brukar åka pulka så nu kan vi åka varje dag om vi så vill :D Kelsey älskade det, hon ville aldrig åka hem. Hon har blivit riktigt bra också! Nu kan hon faktiskt stå ganska bra på benen och faktiskt ta sig framåt både med och utan en sån sak man håller i. Givetvis går det lite lättare om hon håller i hjälpsaken.

Sen senare på kvällen åkte jag till Starbucks för att  träffa Sam och en tjej som heter Ida som är från Danmark. Mycket trevlig tjej som tydligen inte bor alls långt härifrån. ( Nu snackar vi alltså Minnesota-avstånd. Haha jag menar hemma hade jag inte satt mig i bilen och åkt 30min till en kompis på en söndag och kollat två filmer för att sedan åka tillbaka och jobba kl 7 nästa morgon igen. Men här är allt så långt borta så det känns som att det spelar ingen roll om man åker 30min eller 60min. Så är livet på landet..

I onsdags så var vi inbjudna till Kevins föräldrar på middag igen. Kevin och hans pappa bakade ”lefsa”. Vilket tydligen är något slags potatisbröd från Norge. Det ser ut som tacobröd, de platta och runda, och smakar ungefär som pannkakor. Man äter det med smör och socker. Gott faktiskt. Jag fick också pröva och lyckades riktigt bra ;) En av två lyckades men den första beskyller jag Kevin för att den misslyckades. Hade han inte blandat sig i så hade den inte gått sönder!

Idag har jag och Kelsey vart hos Anna igen. Flickorna lekte dock inte lika bra idag som de gjorde sist men ändå skapligt. Kelsey ville i alla fall inte åka därifrån när vi skulle åka så det måste ju vara ett bra tecken på att hon trivs där. Sen om det beror på att Lexi är där eller om det är för att det finns två små bebisar där som är väldigt roliga att kolla på är en annan femma.

Ikväll ska jag inte göra någonting. Som vanligt när jag köper gymkort så blir det så att jag inte går efter ett tag. Så jag skulle kunnat gå ikväll eftersom jag faktiskt har tid men orkar verkligen inte. Måste ha en dag hemma och bara vila upp mig känner jag. Usch vad hemskt det är att man har så dålig disciplin på sig själv. Men men så kan det vara… Sitter och kollar på mitt stora feta grekiska bröllop. Det var inte igår man såg den filmen.

Imorgon ska jag och Anna på IKEA:s julbord yeay! :D Ska bli riktigt gott!

Usch förresten, är så besviken för jag fick idag reda på att vi inte längre ska åka på snowtubing på au pair mötet på Söndag. Det ska tydligen bli jätte kallt så Lisa ( Min Area director) tyckte att det skulle bli alldeles för kallt att åka ner för backen eftersom vinden då blir så kall. vilket förmodligen är sant men tråkigt ändå. Istället ska vi till ett fik och dricka kaffe.. funny!

Jaja så är livet. Hade gott!

Haha måste bara visa den söta bilden på Kelsey när vi jag pysslar och hon har sitt rendiadem på sig för att få bort håret i ansiktet.

Lefsa bak!

Storytime! Anna läser en saga för Lexi och Kelsey

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin