Lat Anna

Hej mina kära,

Känner mig lite dålig på blogg fronten. Jag har tusen bilder som jag måste lägga upp från veckan men eftersom jag har så många blir jag bara trött på tanken över att behöva lägga upp dem vilket resulterar i att jag inte lägger upp några alls för jag vet inte vart jag ska börja. Det var lättare innan när jag inte tog några bilder för då behövde jag inte lägga upp bilder utan bara skriva :p

Men men får ta en dag snart innan jul och lägga upp alla bilder då jag antar att de kommer tas ännu mera bilder och sedan ännu mera bilder i New York. Suck!

Helgen har i alla fall varit väldigt bra! I fredags var jag och Kelsey med Sam och Kassi på ett barn museum i st. paul som påminner lite om navet fast mycket större. Jag hade så kul! Jag vill lätt åka dit igen! Synd bara att vi inte kunde stanna så länge på grunda av att Sam var tvungen att plocka upp sina pojkar i skolan så vi han inte gå igenom hela men det stället gillade jag verkligen :D

Sen på kvällen var det dags för Kelseys uppträdande i skolan, deras julshow. Gud så söta alla barnen var i sina klänningar och slipsar när de sjöng. Det var riktigt roligt att se även fats Kelsey blev jätte blyg och knappt rörde läpparna men hon var så söt så ändå.:)

Sedan på lördag åkte vi på julfest under dagen till farmor och farfarns golf club. Där bjöds det på jätte god frukost och massa underhållning för barnen. Det var faktiskt mycket roligare än jag trodde det skulle bli! För mig som älskar att pyssla så var det rena paradiset för de fanns massor av roilga pyssel för barnen OCH mig :)

På kvällen åkte jag till Anna och vi hyrde ett par filmer och hade mys. Vi skulle äta något på kvällen och så bestämde i oss för att vi ville ha kött så vi gick in till en restarng som vi hade hört skulle vara bra. Men när vi kom in behövde vi vänta 15min för att få bord så då sa jag utan att ens tänka att vi ite orkar vänta att vi går någon annastans. Sen körde vi runt säkert i 40min för att hitta ett annat ställe och käka men hittade inget så vhamnade till slut på DQ – vilket är typ som Mc Donalds haha. De vi sa att vi inte ville ha men så kan det gå, är man trött och hungrig så är man.

Idag har jag och Sam vart på Holidazzle parade, vilket är en jul parad i downtown Minneapolis. Det var verkligen jätte mysigt, mycket glatt folk, varmt kaffe och massa fina ljus och vagnar och julmusik. Så är verkligen glad att jag åkte trots att jag inte var sådär jätte pigg på att gå.

Nej nu måste jag sova. Förresten så är nästa snöstorm på ingång. Ska komma mellan 5-8″ imoegon igen så antar att det blir en dag inomhus. Tydligen räcker inte den halvmetersnö vi redan har..,

Natti natti

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin