Julafton!

God jul Allihopa!

Idag är det alltså självaste julafton när vår jesus föddes men tydligen inte den amerikanska som föds imorgon. Så idag är egentligen som den 23 hos oss. Vi har precis kommit hem efter att ha art ute och åkt skridskor och Debbie och Luke gjorde ett tappert försök att lyckas åka pulka men desvärre gick det inte vägen. På tok för mycket snö, under natten har vi fått ytterligare ca 1o-15cm snö!

Snart ska jag ställa mig i duschen och sen om en stund ska vi åka till kyrkan och sedan till Kevins föräldrar. Har inte vart i kyrkan sen jag konfimera mig tror jag men det ska bli lite interransant att se om kyrkan skiljer sig mot vår svenksa kyrka.

Här är lite bilder från gårdagens jakt på crazy julljusbelysningar.När vi precis skulle ge upp råkade Kevin se ett hus lite längre ifrån från motorvägen så vi åkte dit och kika. Helt galet hus! Eller det var fler hus på den gatan men ett utmärkte sig verkligen. De hade en egen radiokanal som man skulle sätta på i bilen där de spelade musik som gick i tackt med ljusen. Eller tvärtom kanske ljusen gick i takt med musiken. Det var riktigt häftigt faktiskt.

Sen är det litte bilder från dagen so far!

Ha en fortsatt trevlig jul och en bra juldag :D

Skrev detta inlägg på julafton men hann inte publicera det så gör det nu istället. orkar inte skriva om allt.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

 • Ilkka Kerola

  Hej.
  Visst är det crazy jukbelysningar. Ser ut som Pariserhjulet snurrar på riktigt men det är nog bara för att du tog bilden från bilen på ostadig hand, eller var det kanske glöggen…
  Visst blir det lite annorlunda julupplevelser du får vara med om men det är ju precis vad du ville vara med om när du åkte iväg.
  Sitter nu och är tillgänglig för jobbet så under tiden läser jag din blogg. Tommi och mamma gick iväg till en affär lite längre bort som vi såg igår då dom endast hade margarin i butiken på hotellet. Varmt och gott är det men det skulle vara mulet idag så eventuellt ger vi oss iväg på en längre promenad idag för att se oss omkring. Verkar annars vara riktigt fint ställe. Väldigt välskött nere i stan och hyfsat stort samt att det är två städer som ligger nästan ihopbyggda. Hoppas kunna ta lite fina bilder under dagen.
  Vi bor på ett golfhotell med golfbanan strax utanför terassen men jag glömde ta med golfklubborna. Kanske tur det då jag spelat så lite under året, en gång.
  Väldigt lustigt med att vi igår lämnade Landvetter med -15′C och var framme efter 5 timmar och 25′C varmt.
  Måste gå på infomöte nu.
  Ha det gott.

 • Anna, Anna, ANNNAAA;
  Visst föddes Jesus den 25:e även ”här” – Vi firar ju bara mer själva aftonen än dagen, precis som nyårsafton, midsommarafton, etc. Dagen efter måste vi ju vila det hårda firandet :) Så gör vi i Norden! Hårda puckar ;`)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin