Ett liv i lyx

Hej där borta,

Nu har jag signat upp för tre stycken snowboard klasser de tre följande söndagarna. Det ska bli så grymt kul! Vi är 5 tjejer som ska försöka lära oss att balansera på en bräda varav en aldrig ståt ens på ett par skidor innan. Detta ska bli intersant men oj vad kul!  Men det står att det är garanaterat att man ska lära sig så vi får väl hålla tummarna, dock vet jag inte vad som händeer om man mot förmordan inte lär sig ändå. Men men det får vi väl hoppas att man gör :) Klasserna är kl 10.30 på morgonen och lektionerna är 90min och efter det kan man stanna och åka själv hela dagen lång om man så vill, vilket vi vill ;)

Dessutom har jag beställt klipp och färg tid inför måndag och ska fräscha upp skatbot en aning. Och nyss ringde jag precis och bokade en massage på grund av att jag har gjort något knepigt med min axel så det strålar upp i nacken när jag lyfter armen. Så den har jag att se fram emot på tisdag. Skit billigt egentligen 50dollar för 60minuter!  Vilket för tillfallet är ca 350 kr för en timmes massage vilket är helt okej måste jag säga!

Dessutom har jag bestämt mig för att byta till det svindyra lyx gymmet där mina vänner tränar så här ödslar man pengar rejält vill man lova. Uscha nu får jag ta och lugna ner mig känner jag. Men det kostar att må bra! :)

Bilder från new york kommer in om kort på facebook så håll utkik!

Nu ska jag strax träffa Anna :) Hade gott! Pusss

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

  • Jaså fanns det alltså en skidbacke nära dig? Jag tyckte du sa att Minnesota var så platt?

    • annakerola

      Haha jo men det finns en liten backe typ som Ulricehamn. Inte så mycket att skryta med men den är precis lagom att lära sig åka snowboard ;)

  • Hej lillan,
    Låter kul att ni hittar på roliga saker att göra ;`)
    Btw, Änglagården var superrolig, ska köpa dvd:n till dig så fort den kommer ut.
    Nu är pappa sjuk igen, helt otroligt egentligen, han som aldrig brukar vara sjuk.
    Kanske har de långa arbetsdagarna börjat gnaga på hans motståndskraft…
    Ta det lugnt i backen – vi hörs <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin