Super Bowl!

USA;s största händelse och jag missar den..

Haha här sitter jag och kollar med ett halvt öga på en sport jag inte förstår ett skit av. Men tydligen är det en väldigt stor dag och alla pratar om dagens final. Min familj här borta är över hos grannen intill och kollar på matchen och har säkert ett jätte roligt party. Men jag är på icke socialt humör idag så jag valde att inte gå över trots att jag hade tänkt följa med. Vilket jag förmodligen kommer att  ångra imorgon men den smällen får man ta.

Idag vaknade jag tidigt och Skypade med mamma och pappa. Luke och Debbie skulle iväg på hockey så jag lovade att vara hemma med Kelsey så stackarn inte skulle behöva gå upp innan sju för att kolla på en hockey match. Så jag gick upp tidigt och kokade te och skypade med mina kära föräldrar idag. Mysigt mysigt :) Äntligen känns det som att vi kommer någonstans med planerna om deras resa hit till mig!  Vi har vart över allt i hela USA när det gäller våra planer nu men just nu verkar det som att de blir bilsemester från Minnesota, stanna i Chicago och Buffalo och se Niagarafallen för att sedan fortsätta till Washington DC och sedan en vända till New York. Det låter som en toppen rutt enligt mig. Men vi får se hur det går med planerna. Mycket kan hända eftersom det är långt kvar till sommaren.

Hur som helst, efter att jag pratat med Mamma och Pappa drog jag till gymmet och hade min sista träff med Skip, usch sorgligt sorgligt. Men han gav mig ett papper med det flesta övningarna på som han har visat mig så nu sitter jag och skriver ner små stödord så att jag ska komma ihåg vad som är viktigt att tänka på och hur man över huvudtaget gör alla övningar. Han tyckte även att jag ska börja göra Yoga så kanske ska man börja med det, så mamma kanske kan du få en yoga partner när jag kommer hem ;) Haha jag köper allt han säger till mig, men han är så bra eller så säger han bara massa skit som låter bra men men det är väl placeboeffekt isåfall för det känns som om att det funkar. Och det är väl det viktigaste att man känner att man mår bättre :)

Därefter drog jag en rund till moa för att inhandla ett par sandaler och en bikini. Jag hittade både och. Åh mina sandaler jag hittade var så sköna. De var på rea dessutom! Jätte kär i dem för att de var så sköna att gå i. Sen hittade jag en bikini också som var knall rosa/orange. Wow Anna ska bära något färgglatt! Tyckte den var jätte fin. Hittade även en blå som var jätte fin men de hade inte överdelen i in storlek så det blev bara en.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, men det är bara en vecka och sen åker jag! Wihoo! :D:D Antar att denna vecka kommer kännas som en hel evighet. Men som man brukar säga, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin