Drömmer mig bort

Det är väl konstigt att man kan vara så odisciplinerad. Ja hade massa saker jag tänkte jag skulle få gjort idag men icke! Jag har i alla fall fått gjort lite tvätt och lyckat dammsuga mitt rum men mer än så blev det inte. Istället fastnade jag framför datorn och började kolla lite på framtida studier. Och jag är helt kär i en utbildning jag hittade för ett tag sen.

IBS Internationella utbildning i Sport & Recreation i Australien.
http://www.ibs-education.com/sweden/ibs/programutbildningar/sport-friskvard/sportsrecreation-USC/

Den verkar så rolig och jag har alltid velat åka till Australien. Utbildningen är 18månader och efter att man är klar kan man jobba på gym eller som personlig tränare eller något annat kul coachnings yrke.  Enda tråkiga är att utbildningen kostar 167 200kr. Jahapp… men en viktig sak är att man kan få CSN – bidrag och ta lån! Vilket är posetivt. Men men handlar fortfarande om mycket pengar och vem vet om man kan få jobb efter det eller om man måste plugga ytterligare massa år när man kommer hem igen och slösa ännu mera pengar. Åh om ändå allt i livet vore gratis, det hade ju underlättat en aning. Och dessutom om livet hade vart så enkelt att man hade kunnat veta vad man ville göra med sitt liv eller alltså jobba med. Nej nej det ska inte vara lätt.

Så nu sitter jag och läser nuvarande studenters bloggar för att se vad de tycker om utbildningen. So far verkar det stortrivas! Positivt är ju i alla fall att om jag ens ska kunna åka så måste jag jobba innan och det betyder att jag kommer hem till Sverige i minst ett år och ska jobba stenhårt för att kunna åka :P  Så då har jag tid att umgås med alla nära och kära i ett helt år! Sen ska man ju hälsa på broder i Tokoy också där han ska plugga i ett år så man måste spara lite pengar dit med. Livet är dyrt mina vänner!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Det verkar som vi får tillbaka vår gamla vanliga Anna! För så som du beskriver dig och dina tankar känner vi väl igen här hemma… Skönt att den stora världen inte har ändrat dig :) Vår älskade lilla virvelvind <3 …Så nu menar du, att vi skall börja spara pengar till en Australien resa? Blir dyrt det här du, – även för oss :)

  • annakerola

    Hahaha oh nej jag är mig lik, oh nej inget i världen kan ändra min velighet tyvärr :( . Men vad sägger du mamma tror du att de hade vart något för mig? ;)

    Tänk vad tacksamma du och pappa ska vara att ni har barn som gillar att resa. Då får ju ni se världen också! :D

  • Faktiskt tycker jag att utbildningen skulle passa dig MEN finns den inte i Sverige??? Å andra sidan skulle jag gärna åka till Australien :) Pappa börjar bli något kallsvettig dock. Så nu kan han satsa stenhårt på V75 – det kan ju gå vägen… Han har ju övat några decennier :)
    Kom hem och fundera i lugn och ro tycker jag <3

  • Do it! Studielån är värt att ta så länge man studerar det man verkligen brinner för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin