Forlangd semester!

Hej nu skulle jag egentligen suttit pa flygplatsen och vantat pa planet som skulle tagit mg till seattle och sedan hem igen till Minnesota. Men icke sa nicke, har sitter jag annu pa vart hotell i hawaii :)

Vi hade precis vart ute och kakat och kom hem igen och packade det sista nar Debbie kollar sin mail och marker att mitt och Kevins plan har blivit installt pga vader. Det var inget direktflyg men det var samma plan som skulle ta oss till Minnesota som fran Hawaii till Seattle. Planet mellalandar alltsa bara i seattle och sen skulle vi gatt pa samma plan igen. Men i Minnesota ar en ny snostorm pa ingang och det ska komma 17″ sno under sondag-mandag. Sa vart plan blev installt och vi far nu istallet aka imorgon kvall kl 17.30 i samma plan som Debbie. Detta plan ska vara framme pa mandag morgon kl6 i minnesota sa det kan handa att aven detta plan blir installt och da vet jag inte riktigt vart vi tar vagen :P Nu hade vi ju tur att Debbie anda skulle stanna en natt extra sa vi hade anda hotellet f;r denna natten. Men om morgon daens plan ocksa blir installt for vi val sova pa flygplatsen :S Haha nej med loser sig nog.

Tycker dock lite synd om kidsen dar hemma for nu vet vi inte riktigt vem som ska ta hand o dem tills vi kommer hem nar vi nu gor det. Sa aven fast jag njuter av en extra dag i solen sa blir allt lite upp och ner och jag forstar att Debbie och Kevin ar lite oroliga for barnen dar hemma. Det ska dock bli kul att komma hem nu igen och fa se dem igen :) Tro det eller ej sa saknar jag mina sma monster! :)<3

Puss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin