Back in Minnesota

Nu ar vi hemma igen efter en grymt bra vecka i Hawaii. Veckan kunde inte vart battre men det kanns skont att komma hem igen aven fast vi mottes av en ny snostorm och ett minnesota med ytterligare en halvmeter ny sno. Man kan ju inte annat an alska MN. Vi hade lite problem att komma ut med var igen snoade bil fran flygplatsen men vi fick hjalp av den snalla busschaufforen som hjalpte oss att skotta.

Den extra dagen i Hawaii var soft. Vadret var havlmulet vilket nog var bra for bade jag och Kevin hade brant oss ganska illa sa det var nog bra att vi inte var i solen den sista dagen. Istallet hittade vi en skon soffa i skuggan och lag och laste vara bocker och drack kaffe. En bra avslutning pa en handelse rik vecka maste jag saga.

Det tradlosa internetet funkar inte av nagon anledning sa kan inte ladda upp nagra bilder annu. Men det kommer.

Vi hade forovrigt direktflyg fran Hawaii till Minnesota idag och hade ett jatte stort flyg och antligen fick jag aka i ett flyg med egen tv apparat i stolen framfor. Tiden gick sa mycket fortare. Jag kollade tre filmer, halv sov dock lite till dem. Jag sog The social network, Due Date och Avatar. Sa jag hoppas kara familj att ni far egen tv nar ni aker hit for tiden flyger forbi. (Kul forresten att ni bokat biljetterna! Wohooo! :D:D) Pa grundd av snon sa kunde vi inte landa heller nar vi skulle for precis innan landning stangde de av var landningsbana. Sa fick vi vanta pa en annan men precis innan landning igen insag de att den landningsbanan var for kort nar det var sno och halt sa vi fick vanta annu ett tag. Men som saggt sa hade man ju TV:n sa tiden gick fort. Jag och Kevin spelade Othello mot varandra pa TV apparaterna! >D

nej nu ska Luke fa daotorn han star har och vantar, far skriva mer en annan dag. Ville bara tala om att vi ar hemma och att allt ar bra!

PUSsss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin