Lycklig!

Yeay! Idag fick jag reda på något mycket roligt, att jag ska få gå och se Minnesota wilds spela mot Dallas stars

! Underbara värdföräldrar som har köpt biljetter till hela familjen för att gå på matchen den 10 april! :D<3

Nu kan jag bocka av ytterliggare en sak i min: ”att göra lista” som inte excisterar men som jag borde skriva!

Pusss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Fiia Svärd

    Anna! Du måste uppdatera mer!

    Jag älskar att läsa din blogg men jag hatar att hemsidan laddas upp och det inte finns något nytt inlägg!

    Kram Fiia :)

    • annakerola

      Hej du,

      Jag vet jag är jätte dålig på att uppdatera jag måste göra ett bättre jobb! Skärpning från min sida!
      Kul att du gillar den, det motiverar alltid till att fortsätta skriva! :)

      Kram!

  • inget tålamod längree

    heej jag undrar en sak hur gick det för dig med ditt brev och kan du ge mig tips eller lägga upp ditt brev så man kan få inspiration, för jag vill så gärna åka och är snart klar med alla referenser och har skrivit ungefär halva dear family brevet meeen de skit svårt jag vet har typ fastnat och de känns som de aldrig kommer bli av på grund av de piiip brevet!!! denna prossesen med brevet och referenser och foton o allt tar sån tid!!
    sen en fråga till jag vill åka som au pair i augusti månad så jag känner mig stressad o bli klar, hur många månader innan ska man vara klar med brevet? eller rättare sagt hur långt tid tog de för dig från att du blev klar med allt på din profil tills att du hitta din familj och sen väl åkte dit??? tack för en braaa bloggg :D

    • annakerola

      Hejsan,

      Angående brevet så vet jag också att det var jätte svårt att skriva, men det är nästan lättare om du tar kontakt med STS eller vilken organisation du nu än väljer att åka med. Jag fick jätte bra hjälp, jag skrev först mitt brev och sedan läste Ann på STS igenom det och skickade tillbaka vad som saknades och vad som skulle ändras. Har dessvärre inga konkreta exempel att ge mer än att försök skriva ett så personligt men ändå innehållsrikt brev som möjligt. Vilket kanske är det sämsta möljliga tips man kan ge men har tyvärr inget annat att komma med. Men ge det tid bara och skriv och be om hjälp!

      När det gäller själva matchningen så gick det väldrigt fort tycker jag. Min ansökan var klar någongång i början av maj och jag matchade med min famlj i slutet av maj. Sa det tog inte mer än ett par veckor. Det var en intesiv tid, rolig men också bland det värsta jag vart med om. Det to på en psykiskt att bli nekad av en familj utan att veta varför. Så var beredd på att en del familjer som är jätte intresserade bara helt plötsligt slutar höra av sig, förmodligen för att de hittat en annan au pair. Jag tyckte det var skit jobbigt, men oj vad kul det var samtidigt att få prata med olika familjer och speciellt att hitta familjen som man valde att matcha med :)

      Så skriv klart brevet så gott du kan och skicka in det till STS sa hjälper de dig att fixa det. Du kommer gott och väl hinna till Augusti, du har lång tid på dig :)

      Hoppas allt går bra med ansökan och att du hittar din dröm familj, lycka till! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin