Läkarbesöket

Tjolahop,

Kom hem från läkaren för en liten stund sedan. Allt såg bra ut med nacke och rygg sa han, bara att musklerna har blivit spända sen krocken och att det är därför det gör ont. Så värme, ibuprofen och muskelavslappnande medecin var kuren. Dock tänker jag vänta med att slänga pengar på det sista nämnda och se om det går bort inom ett par dagar av sig själv.  Känns bra dock att ha åkt dit och kollat läget så att man är på den säkra sidan :)

Blev konstigt med försäkringen dock, hörde ju av mig till försäkringsbolaget Falck TravelCare och de sa att jag skulle behålla kvittot från läkarbesöket så att jag kunde skicka in de till dem och på såvis förhoppningsvis få ersättning. Men det visade sig att Minnesota har något slags sysmtem som jag inte förstog men vilket i alla fall betyder att min försäkring inte gäller utan att det går på familjen här, deras bilförsakring och på nått vänster måste han som körde på mig betala för mitt läkarbesök. Vilket är ganska rättvist egentligen, det var ju hans fel som inte var kloncentrerad och inte statens fel. Så egentligen rätt men tycker lite synd om han ändå haha. ( Inte för att det kan röra sig om någon enorm summa direkt). Mindre pappers arbete för mig, mer för Debbie och Kevin…

Efter besöket åkte vi till Noodels & co och hämtde mat och jag beställde ovanligt nog sopppa, närmare bestämt tomatsoppa med kyckling på sidan. Den var såååå god! Mmm.. tror jag har får en liten förälskelse på tomatsoppa. Det var min andra enormt goda soppa jag ätit på restuarang and I loved it! Så det kan jag rekommendera mina vänner :)

Nu sitter jag här med värme kudden i högsta hugg och ska göra ett tappert besök att spela in radio berättelsen en gång för alla. Usch jag hatar att spela in min egen röst har jag kommit underfund med…

Cya!

 

 

 

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (5)

 • Äntligen bevisat att du kör sämre än mig ;)

  • annakerola

   Haha ursäkta på vilket sätt då? Är det mitt fel att killen bakom mig pratar i mobil och inte ser mig? Nej nej nej, jag är fortfarande kung på vägarna och det vet du :)

 • Finns alltid 2 sidor på ett mynt som jag brukar säga ;) Hade varit kul att höra hans version :P Dock glad att du klarade dig undan ;) När kör vi löpartävling då , pallar du mitt tempo än ;) ?

  • annakerola

   Whatever! Du hittar på så mycket!

   Jadu, ännu är jag nog inte där, men har ju 5 månader på mig innan det ens hade kunnat vara aktuellt så jag hinner nog träna upp mig så jag kan ge dig en match.

 • Träna på du ;) Så får vi väl se om du hänger med ;) Try to keep up the good work

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin