Halvlek är passerad

Idag har jag vart 7 månader i Minnesota! Nu är det endast 5 månader kvar , kan inte fatta hur fort det har gått. Skrämmande! Hoppas verkligen inte den resterande tiden går lika fort. Och så var det dessutom helg igen. Kan inte förstå att det redan är söndag imorgon? Vart tog helgen vägen? Livet bara springer förbi jag hänger inte med!

I alla fall så har det vart en bra helg trots att den bara försvan på en sekund. Fredagen spendrades hemma hos Sam tillsammans med Ida. Sam jobbade så jag köpte med en enormt god pizza från Papa Murphy’s. Älskar den pizzan, man köper den färdig i en pizzeria fast ogräddad. Sen tar man med sig den hem ocgh slänger in den i ugnen i en kvart och vips så har man världens godast pizza. Specielt den vegitariksa den är underbart god. Annars är jag mer för pizza hemma då det känna som det finns 4 olika sorters pizza pålägg här. Peperoni, ost, , korv, eller hamburgare. That’s it i princip, vart är kebaben? Åh vad jag ska äta kebabrulle när jag kommer hem haha. Kul att man är i snabbmatens land och saknar snabbmaten hemifrån.

Där efter kollade vi Tangled tillsammans med hennes kids. Den är ju så söt den filmen,  tror jag skrattade mer än barnen. Och när barnen sov så kollade vi på Love and Other Drugs. Jag kan inte riktigt avgöra om jag tyckte den var bra eller inte, alltså den var roliga och allt men den var konstig. Dock blev slutet mycket bättre så den var nog ganska bra ändå.

Idag har vi vart i mallen för att hitta en present till Marie som fyller 20år imorgon. Vi ska dit på en internationell middag imorgon så nått litet var man ju tvungen att ge henne. Hur svårt som helst specielt eftersom jag knappt känner henne. Men men efter ett tag hitta vi en liten present. Därefter körde jag hem där matlagning stod på schemat. Jag, Kevin och Debbie lagade Svensk amerikanska köttbullar. Alltså Swedish meatballs från en amerikansk kokbok. Men ack så goda. Blev riktigt lyckat även fast det inte går att jämföra med mammas eller farmors men ändå helt klart godkända!

Nu har jag precis kollat två avsnitt av grey’s som jag missat. Det sista vet jag inte riktigt vad jag ska säga om.För er Grey’s Anatomy fans som inte har sett det än så ska jag inte avsljöja för mycket mer än att det var ett väldigt annorluna avsnitt, där tro det eller ej men alla skådespelare sjunger. Så alla allvarliga situationer blev ironiska pga, av att de inte kan sjunga haha. Eller ja endel kan men inte alla, Specielt inte dr hunt, haha jag kunde inte sluta skratta! Så ett bra avsnitt som förstörs av mindre bra sångare men som samtidigt gjorde avsnittet ganska roligt och sjukt ironsikt. Se och bedöm själva! Kul med ett sånt avsnitt kanske men hoppas verkligen inte det kommer flera, förstör lite hela serien…

Nu ska jag kolla en film och sedan sova! Åh vad skööönt! natti Natti!:)

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin