Minnesota Wild vs. Dallas stars

Nu är jag hemkommen från min första NHL-match! Har haft en underbar kväll med familjen på matchen mellan rivalerna där det slutade med seger för vårt lag! :) Otroligt spännande match trots att Minnesota inte kan gå till slutspel men däremot så kunde de hindra dallas från att gå dit och det gjorde de minnsan. Häftig upplevelse måste jag säga även fast det säkrt hade vart bättre tryck om Minnesota hade haft chans att kunna gå till slutspel.

Måste även tillägga att vi har haft sommarväder här idag! Vi har haft 25grader under dagen! Fattar inte hur vädret vänder här, för 3 veckor sedan hade vi minusgrader och en meter snö, nu är all snö borta och så har vi sommar värme? Men glädjen blev kortvarig för när vi kom ut från matchen var det regningt och stormvindar ute. Men man kan ju alltid hoppas på liknande värder måndag-onsdag, sen får det mer än gärna regna för min del de resterande dagran för då befinner jag mig i Miami! ;D

Efter en toppenvecka här i Minnesota så är jag tillbaks på mitt velande. Alltså jag tror jag blir galen på det här beslutet om jag stanna eller inte! Vad ska jag ta mig till, kan inte bestämma mig, jag trodde jag hade bestämmt mig men kan inte riktigt släppa det och nu börjar tiden ticka iväg. Gah jag blir tokig av allt grubblande….

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

  • Haha, rolig bild på Luke! Så du har fortfarande inte bestämt dig om hur du ska göra..? Vad lutar det mest åt nu? Puss!

    • annakerola

      haha nej jag blir galen på det här! och nu är det april så måste verkligen bestämma snarast! Tja det beror lite på vilken vecka du frågar ;) Förra veckan lutade dey hemmåt och denna veckan lutar det åt att vill stanna här hahah! Vet inte vad jag ska göra gah! Puss söto! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin