Miami!!

Kom hem för ett tsg sen från  Au Pair mötet för April, vi åkte hem till vår AD Lisa och käkade glass ;) Det var helt okej, vi åt lite glass och spela ett spel som liknar tabu lite grann, Men eftersom Lisa är så virrig så blev hela spelet jätte knas och vi hade inte riktigt koll på hur man gjorde eller vem som fick poäng och vem som var i vems lag mm. Men trots omständigheterna så tog mitt lag tillslut hem segern ;) En choklad-påskkanin var vinsten :D

Imorgon drar jag och Anna till Miami! Wohoo! Det har regnat och vart gråmulet hela dagen så känns som perfekt timeing och lämna detta mindre varma Minnesota. Dock har de två andra dagarna den här veckan, dvs. måndag och tisdag vart underbara!

Dags att sova nu, tidig uppstigning imorgon! Men vi hörs på söndag igen när jag är  tillbaka! Känns toppen det ska snöa här i Minnesota på lördag ;) Skadeglad det ska man vara!

Pussss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

  • Lite sen med läsningen men nu är jag ikapp igen.
    Fördelen är ju att jag redan vet att Miamiresan blev lyckad.
    Hinner tyvärr inte skriva mer nu då serien Himmelblå redan börjat.
    Ha det bra och fortsätt skriva så skall jag bättra mig.

    Ps. Precis avnjutit Memma med lite grädde och socker mmm… Glad Påsk i förskott!

  • Ops! Glömde ändra namnet men du förstog nog att det var jag.

    • annakerola

      Haha hallo morzan ;) Bra att du läser ikapp dig! Jag ska posta ännu mer inlägg så att du har ännu mer att göra! ;) Glad påsk till er med där hemma, tyvärr kan du inte läska mig med den där geggan, inget jag saknar direkt men hoppas det smakar ändå! Hadeee!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin