Happy Mother’s Day!

Idag är det morsdag i hela världen verkar det som, utom i Sverige. Så jag hoppas ni har haft en underbar dag alla mammor där ute, idag är eran dag. Även du Mamma, du förtjänar att firas mer än en dag, egentligen varje dag för du slutar aldrig vara en Mamma oavsett vad som händer. Du älskar oss, tänker på oss och och stöttar oss varje dag, så för det så borde du bli firad varje dag. Men ibland måste man bli lite extra uppskattad, så idag är det din dag!  Jag vet att dagen nästan är över i Sverige, men jag vill bara tala om att jag älskar dig jätte mycket och att jag saknar dig så det gör ont. Du är en fantastisk mamma som alltid har vart där för oss. Jag vet att du har en tuff tid nu då båda dina barn på väg ut i stora vida världen, men du är stark så du klarar det och glöm aldrig att vi älskar dig även fast vi inte är där hos dig.  Jag längtar tills att få se dig igen i Juni, kommer bli underbart!  Önskar att jag kunde ge dig en bamse kram men det får bli desto fler när du kommer hit istället! Lite mindre än 2 månader kvar nu bara tills vi ses igen!  <3<3<3

Haaha!Jag har ått igenom varenda bild mapp men det finns inte en ända bild på oss ihop! Kan kanske bero på att du alltid står bakom kameran, vad vet jag! Bilden jag har uppsat i mitt rum på dig och mig är som bort flugen, hittar den ingenstans i datorn. Underligt underligt. Sorry vet att du inte vill vara med på kort men ibland får man inte som man vill serru ;) LOVE YOU!

 

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Tack snälla Anna <3
    Nu är det kört… Jag skulle ju inte börja gråta idag – på din stora dag!
    Du har en lipmaja till mor :(
    Älskar dig – pusss!!!!!

    • annakerola

      Mamma, du fick tårarna att även rulla på mig igår ikväll när ni sjöng så fint, antar att jag ärvt även den sidan ifrån dig! Saknar dig!<3

  • Angelica

    Hejsan! Det är såhär att jag funderar på att åka som au-pair till USA när jag tagit studenten. Ska börja andra ring i höst. Tänkte bara höra om du vet vad det är för åldersgräns när det gäller krogen oså. Och sen också om hur det är att vara au-pair där borta? Är jättetacksam för ditt svar! :)

    • annakerola

      Hej!
      Kul att du funderar på att åka, jag har inte ångrat mig en enda gång sen jag kom hit att jag åkte, och jag antar att det är ganska uppernbart att jag trivs bra eftersom jag har bestämt mig för att förlänga med ytterligare 9månader :) Att vara au pair är jätte kul men också stundtals väldigt jobbigt. Det är kul att få uppleva ett annat land och kultur, träffa nya männsikor från allla världens kanter och det är kul att få spendra tid med sin värd familj och få se det amerikanska familjelivet på nära håll. Men det är också jobbigt att bo med en främmande familj ibland, det är väldigt annorlunda från hemma och man måste respektaera den nya familjens regler och liknande så det är inte allt så lätt. Att ta hand om barne är kul men också jobbihgt ibland, Barn är ju barn och det gillar att testa gränser och kommer inte alltid överräns så ibland blir dagarna lång och grininga och något enformiga men så ar det ju med vilket jobb som helst kan jag tänka mig. Men själva helheten är skit bra och jag gillar konceptet med att kunna bo hos en annan familj och land ett tag och ha chansen att se mer av USA. Jag uppmuntrardig verkligen att åka men tycker bara du ska veta att det är inte bara en dans rosor men det tror jag du förstå också :) Ta chansen, tycker jag!

      Åldersgränsen för krog och spritaffärren är 21år i USA, vilket är lite tråkigt när man kommer från sverige och är van att kunna gå ut när man är 18. Men det finns en del 18års krogar och liknande och en del stater är strängare än andra när det gäller åldersgränsen.

      Hoppas du åker! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin