Hipp Hurra till mig själv!

Nu har jag vart 20år i hela 20minuter ( Mer till och med men det var 20min när jag börja skriva). (Svensktid, men jag föddes ju på svensk mark så det måste ju räknas därifrån! ) Hur känns det? Jo då det känns riktigt bra, känner mig mycket mognare och mer vuxen, jag är ju officelt inte längre någon liten tonåring. Hade jag vart hemma nu så hade jag nog med största sannolikhet legat och sovit, men bara för att jag fyller 20år så hade det blivit en resa till systemet när jag vaknat upp. Men desvärre får vi skjuta på denna premiär med sisådär 13månader. Känns lite surt men det är nog värt det ;)

Så här sitter jag nu istället  i mitt rum och firar min stora dag med en kopp med houngsvatten… wihoo!  Yes, ones again har jag lyckats dra på mig en av ungarnas förkylningar… Men men det ska bli lite sömn nu och senfår vi hoppas att det är bättre på morgonen! Imorgon blir det nämligen middag med familjen :) Trevligt trevligt!

Lördag var förresten jätte rolig! Det var fint väder även fast det blev lite kyligt på kvällen, så vi kunde sitta ute på altanen och äta och dricka och ha allmänt trevligt. Kevin och Debbie hade ordnat jätte god mat och tårtan var inte als så söt som amerikanska tårtor normalt sett är. Mycket lyckad kväll och självklart mycket goda margaritas! Här ärlite bilder från kvällen, dålig kvalite eftersom jag snott dem från Debbies facebook då jag inte tog ett enda foto med min kamera under kvällen! Illa förstår inte vad det är för fel på mig, glömmer alltid att ta kort.

Min oerhört fina glittertermos från Marie och Anne! Haha

Mina två andra kaffemuggar jag fick, tror att det flesta verkar associera mig med kaffe??

 

 

Förrutom detta så fick jag godis(Påskgodis som ingen ville ha antar jag hahaha!), present kort på strabucks och Bruno Mars biljetten av Anna mycket viktigt att tillägga  ;) ( Ja vi köpte varandra biljtter, jag vet väldigt påhittigt!)

 

Hoppas ni alla får en fantastiskt bra dag, ja jag känner mig på riktigt bra humör idag så jag oppas det håller i sig tills imorgon bittit! God morgon Sverige och god natt USA. Over and out! Pussss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (4)

  • Daniel

    Grattis på födelsedagen! :)

    • annakerola

      Nemen tack så mycket! Det var inte igår, vart hittade du min blogg? Haha. Grattis i efterskott till dig med förresten! Hoppas allt är bra med dig! :)

      • Nej det va det verkligen inte! :D
        Jag vet inte riktigt hur jag hittade hit, det bara blev så! Men jag blev lite förvånad när jag läste att du har stuckit till Amerika.

        Här är allt finfint! Hur är det borta i det stora landet i väst? Är det mycket som skiljer sig från Sverige?

        Har du skype? Du kan väl lägga till mig i så fall så kan vi chatta lite nån gång!

      • annakerola

        Härligt att höra! Yes jag har lagt till dig på skype så absolut får vi skriva lite där så du får uppdater mig vad som händer i livet! :D Ja det kanske inte var så troligt att jag åkte hit för ett par år sen men nu är jag här :P Vi ter resten på skype! hade toppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin