Enjoying life

Glömde förresten berätta två saker igår:

Den första nyheten är att mina papper är nu inskickade till AuPairCare om förlängningen med 9 månader i en annan stat. Så nu finns det ingen återvändo! Eller tja, de måste ju godkänna allt först  i och för sig men jag vet inte varför de skulle ha nekat till en förlängningen så de ska nog gå vägen :) Så i slutet på Juli för jag börja leta efter mitt nya hem för de nästkommande 9 månaderna. Förhoppningsvis blir de på lite varmare breddgrader :)

Det känns både kul och tråkigt på samma gång. Kul eftersom det ska bli roligt att göra om matchings processen igen som var väldigt kul men också bland det jobbigaste jag gjort pysist sett haha. Men nu kanske man har lite mer självförtroende och vet vad man letar efter så kanske inte tar det så hårt denna gång ifall en familj helt plötsligt slutar höra av sig.  Men samtidgit som jag ser fram emot att göra detta och klura ut vart nästa på mål på resan blir så känns det också oerhört jobbigt att tänka att min tid här i Minnesota är snart över. Jag har lite mindre än 4 månader kvar här bara och det kommer bli jätte svårt att säga hejdå till alla fina männsikor här borta… Men förhoppningsvis kan jag komma upp hit och hälsa på innan jag åker tillbaka till Sverige igen! Men nu ska jag inte tänka på det utan njuta av mina sista månader och sommaren! :)

Den andra nyheten jag glömde berätta är att jag bokat biljetter till en till konsert! Den 21maj blir det Usher och Akon på traget field i Minneapolis! Kommer bli grymt! Och sen bara 4 dagar efter det blir det Bruno! Mycket roliga grejer att se fram emot nu framöver! :D

 

 

Kategorier: Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin