Grattis Pappa på födesledagen!!

Det är ingen vanlig dag för det är pappas födesledag! Hurra Hurra!

Hoppas du får en riktigt trevlig födelsedag! Inte långt kvar tills det blir stort party nu, för snart är det stora 50 som gäller! Men ännu är du ung, så njut av dina sista år av ungdomen innan du går in i gubbe åldern ;) Till hösten kan du verkligen leva loppan och dina ungdoms år till fullo då inga av dina barn befinner sig på svensk mark ,så hoppas du kalasar till det riktigt ordentligt!

Jag är ledsen att jag inte kan vara där och väcka dig med min skönsång! Men som sagt jag kommer vara där när det verkligen gäller och när det är dags att fira på riktigt! Så var inte allt för ledesn vi får helt enkelt fira dubbelt så mycket nästa gång ;)

Hoppas du har en toppen 48-års dag! Jag älskar dig!

Du kommer vara kungen på dansgolvet till hösten!  Inget snack om saken!

 

Ps. Förlåt Mamma att pappa får se detta meddelande när han vaknar upp på morgonen trots att du inte fick det! Jag vet att du är lite sur över det men jag lovar att nästa år ska du få vakna upp till ett inlägg du med ;) Jag älskar dig lika mkt för det! Bara sa du vet! ;)

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

 • Så snygg far du har :) Älskar öronen!
  Btw, jag var verkligen inte SUR på min födelsedagsmorgon, tyckte bara oerhört mycket synd om mig själv när jag inte fick några gratulationer från mina barn… man är ju van att bli firad på morgonen :) Men, men det ordnade sig till slut under dagen :)Även mammor kan vara lite barnsliga ibland ;)

 • Ilkka Kerola

  Tack skall du ha för grattulationerna.
  Förstår dock inte varför du lagt in en bild på Martin Short. Kanske du misstog dig?

  Vi firade min födelsedag redan igår genom att promenera via Bosnäs till Borås.
  Där hägrade en riktigt god pizza och en flaska vin. Jag gick in på herrarnas omgående och då jag kom ut satt Marianne och Hasse där så jag blev lite paff. Riktigt roligt var det så jag passar samtidigt på att tacka er för den överraskningnen.

  Vad det gäller min 50 års fest så är det ju lite tråkigt att när du äntligen kommer hem från USA och kan vara med och fira mig då är ju jag utomlands:) …så det kan gå ibland…
  Men du kan ju skicka vykort dit där jag är:)

  Ha det bra och tack än en gång.
  Jag älskar dig också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin