Back on track

Hej nu är jag hemma igen efter 2 underbara veckor med familjen. Semestern kunde inte vart mycket bättre, vi fick se mycket och massa tid att umgås med varandra. Mitt favorit ställe var nog niagara fallen. Vilket var otroligt mäktigt att se, hade inte trott att det skulle vara så häftigt som det var. Nu prövar jag föresten. att blogga ifrån min nya telefon som familjen tog med sig åt mig. Det funkar helt okey även fast den lite då och då helt plötsligt byter rad. Men men det kan man ju leva med.

Idag åker min kära familj hem till Sverige igen. Har Aldrig tidigare haft sån hemlängtan som nu. Men jag antar ätt det går över när man kommer tillbaka tillbaka till rutinerna lite mer och hinner landa och smälta allt man sett och gjort de senaste veckorna. Vi får i alla fall hoppas det annars känns det ju meniiingslöst att stanna ytterligare 9månader. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Jag et hur duktig jag är på att uppdatera bilder pa bloggen. Jag vet också hur tråkigt det är att läsa en blogg utan bilder men jag finner aldrig tid och ork och gå igenom vilka bilder jag ska publicera. Efter den här resan har jag dessutom nästan 2600 bilder aatt gå igenom. Men förhoppningsvis ska jag orka gå igenom dem snart, just nu är det för jobbigt dock att kolla genom bilderna. Jag saknar dem redan så mycket ändå så att kolla på våra bilder ihop gör det inte lättare.

Men om jag nu ska blogga om något posetivt också så var det fantastiskt kul att få se familjen här igen. Man känner sig alltid så välkomnad hem när man kommer hit vilket hjälper oerhört mycket då det annars känns lite tungt just nu.

Hoppas ni alla har en trevlig sommar och att ni hade en bra midsommar med mycket sill och nubbe! Pusssss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

  • Lina Karlsson

    Hejsan!
    Det är så att jag har sökt att åka som Au Pair och nu blivit matchad med en familj. Familjen verkar supertrevlig och sönerna jättesöta. Det som gör mig fundersam är att de bor i Milwaukee. Har läst lite i din blogg och Tänkte höra med dig hur vädret är i minnesota och hur du trivs att bo där? Den fösta tanken är ju att man vill hamna i en större stad där det finns mkt att göra, men de mindre ställena kanske har mer att ge än vad man kan tro? Tack på förhand. hade bra/Lina

    • annakerola

      Hej Lina,

      Jag har stortrivts i Minnesota! Det finns massor att göra under sommarn och lite mindre under vintern då det är väldigt kallt. Men vintern är värd sin väntan för sommaren är underbar. Vi har i princip sol varje dag och det regnar inte i närheten så mkt som det gör i Sverige. Små städerna har dessutom också sin charm och det är ett nytt land med nya saker att uppleva så jag tycker inte alls du ska oro dig över platsen så mkt. Jag känner mig dock ganska klar med Minnesota nu och är redo att uppleva något nytt så ser fram emot att få bo på ett nytt ställe men är jätte glad över att jag fick chansen att bo här ett år för det är ett ställe jag förmodligen aldrig annars hade sett. De större städern kan man alltid resa till, och det är nog större chans att man reser till dem än de mindre ställerna så se de som att du får ser mera genom att bo i en mindre känd plats. Hoppas det går vägen och att du trivs i dit nya hem! Lycka till med allt! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin