Nytt blogginlägg!

Heeej! Tänkte att det kanske är dags att blogga lite igen. Jag borde ju lyckas göra i alla fall 2 inlägg i månaden tycker man. Hur som helst, livet är hur bra som heslt för tillfället. Sommaren är underbar i Minnesota så jag njuter av det fina vädret varje dag! :) Känns lite konstigt dock att jag snart ska lämna detta som vart mitt hem i i snart ett år. Jag har mindre än 5 veckor kvar och har ännu inte något nytt hem. Idoit system att man ska försöka hitta en ny familj precis i slutspurten när det finns tusen andra saker man vill hinna med innan man lämnar detta ställa. Nu ska det hinnas intervjuas, och träffa vänner samt hinna spendera tid med familjen innan det är dags att skiljas åt. Usch vill inte ens tänka på den dagen..

Men men så är livet och det är bara att le och vara glad. Jag håller på att intervjua för fulla muggar. Pratade precis med en familj från Oakland California som verkade super härliga. Imorgon har jag två andra intervjuer dock från östkusten, en från new york och en från north carolina. Inga sydstater ännu, de kanske inte behöver au pairer där nere?  Jaja vi får se vart det bär av, oavsett så blir det en ny stat med nya möjligheter och ännu en erfatenhet rikare. Så det är lite blandade känslor som som nu bärs med in i Augusti  månad. Men det blir nog bra tillslut!

Jag är lycklig idag i vilket fall för jag har köpt en ny dator som inte tar hundra år att ladda och som faktiskt kan ladda upp bilder utan att stängas av så nu känns det roligare att börja blogga igen. Det är dock en macbook vilket jag aldrig tidagre använt så det känns lite annourlunda och ännu har jag inte fattat basic grejerna som hur man kopierar en text eller öppnar en ny ruta i internet haha men det kommer! Annars är jag hel nöjd med min nya leksak!

Nu måste jag sova så jag orkar med mina små monster imorgon!

Saknar er där hemma! Pussss!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (3)

 • Frågade du om svensk tangentbordslayout? Eller körde du på det amerikanska?

  Oakland ligger ju dock hyffsat långt söderut, precis jämte San Francisco! :)
  Kan nog vara ett nice ställe. Dock missar du nog sydstatsdialekten ;)

  • annakerola

   Ja jag frågade men det hade kosta extra pengar att få det för man måste special beställa från apple. Men på något vänster så lyckades jag få svenskt tangentbord på den amerikanska. Så äöå ligger där det brukar ligga men det står inte på tangenten och de tangenterna som är där åäö är nu ligger där det brukar på ett svenskt tangentbord. Så jag har alla knappar men det som står på tangenterna stämmer inte riktigt överens med vad de egentliga är. Men det funkar ganska bra så faktiskit. Ta väl lite tid att vänja sig men det känns redan lättare idag :)

   Ja det ligger ganska bra till, får väl inte det där super varma vädret men det snöar typ en gång var 10år sa dem så det känns ju bra i alla fall ;)

   • Låter lite som vädret i Tokyo då. Eller det med snöandet i alla fall. Snöar inte så mycket där som jag förstår det. På sommaren ska det bli varmt (runt 40 grader).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin