Back to reality

Tillbaka igen efter vår lilla camping utflykt i helgen i norra Minnesota. De hr vart en jätte rolig helg med fiske, kanot, och massa bad och även lite go kart. Dessutom givetvis grillkvällare och smores! Mums!

Det var skönt att komma från omvärlden en stund och bara umgås med Jacobsonarna. Jag börjar bli galen på beslutet om att hitta en ny familj. När jag kom hem hade jag dessutom tre nya familjer att väga in i beslutet. Två familjer från texas och en från south carolina. Jag pratade precis med värd familjen från south carolina. Mamman var jätte snäll och lättsam att prata med. Hon var ursprungligen från texas och måste erkänna att det var lite svårt att hänga med vad hon sa ibland med sin dialekt haha. Båda färäldrarna jobbar för armen och pappan ska på utlandstjänst i från slutet på semptember till åtminstonde februari. Så honom hade jag inte sett alt för mycket. familjen har tre pojkar, håll i hatten för här kommer det, två tvillinar på 4år snart 5 år. Och en pojk på 2 och ett halvt. Så det hade vart fullt hus. Men alla tre går i skolan tre timar om dagen och dessutom sover alla tre fortfarande middag. Så hade fortfarande haft lite tid för mig själv. Familjen verkar dock jätte guliga så det här blir bara svårare och svårare….

Nu ska jag sova! I min egna säng och inte på en madrass med hål i vilket ska bli superskönT! Kan tala om att helgen har satt sina spår, min rygg känns som den ska gå av på mitten. Jag är i stort behov av massage just nu! Men men förhoppningsvis ska mina supersköna säng göra susen också.

Pusss och kram!

Kategorier: Okategoriserade

Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Highslide for Wordpress Plugin